Etajul Designerilor Români, forța feminității într-un singur loc










Creat de Alina Gavrilă, un manager cu simț practic, mai ales când vine vorba de astfel de afaceri, Etajul Designerilor Romani pare ireal. Ireal de prietenos și în același timp ireal de complex.
Texturi si tehnici exploatate cu talent și multă iscusință de mai mulți designeri, care știu să pună în valoare orice siluetă feminină ce se vrea atrăgătoare. Asta am găsit într-o compoziție și într-un cadru frumos amenajat la Etajul Designerilor Romani, etajul 1 al unei cladiri superbe de pe b-dul Dacia nr. 39.






Tot aici se află și un salon de înfrumusețare, iar dacă profiți de o zi de shopping, e bine să ai la îndemână și un hair stilist dornic să îți amintească un lucru atât de banal- acela că trebuie să arăți impecabil din cap până-n picioare.
Cu toate aceste ingrediente ale seducției, Etajul Designerilor Romani se remarcă și oferă femeilor care îi calcă pragul exuberanța unor piese vestimentare unice, pentru ținute senzuale, casual sau de cocktail, astfel încât să te aventurezi cu stil și rafinament, dar mai ales cu încredere în urbanul bucureștean. Printre designerii pe care îi vei găsi aici, la etaj, se numără: Bria Design, Corida Knit, Atelier Maruca, Atelier Faiblesse, Sensorium, Ii Breaza, ALR Concept by Raluca Albu Oana Vasiloiu, Ana Domina, Viorca Vamanu, etc, iar incepând din această toamnă vor expune spre vânzare și alți tineri creatori de modă și accesorii din România.”





Salonul de înfrumusețare oferă servicii de calitate la preturi accesibile, precum: coafor, hairstyling și coafuri speciale pentru evenimente, cosmetică, masaj, manichiura și pedichiură.


„Am creat această oază de frumusețe și modă din dorința de-a satisface pe deplin nevoile și așteptările clientelor într-o singură locație. Multe dintre femei se confruntă cu lipsa timpului liber, și atunci acestea pot găsi într-un singur loc și la o singură vizită atât servicii de înfrumusețare cât și ținute casual sau de ocazie. Primesc consiliere vestimentară și de stil, dar si sfaturi pentru pentru o schimbare de look. Împărtășesc cu clientele mele pasiunea mea pentru modă, pentru piese unicat sau de serie mică și necesitatea de a arăta bine în orice moment al zilei și la orice vârstă, de a te simți bine în pielea ta, de a avea încredere în propriile atuuri. Fiecare femeie este unică în felul ei și, ca atare, are nevoie de a se exprima printr-un stil propriu. Iar acest lucru se poate face cel mai bine prin alegerea unor creații unicat, unele dintre acestea fiind adevărate piese de artă.”











Comentarii

Postări populare