Menard, crema japoneză cu rezonanță franțuzească, exclusiv în Elysee!






Am simțit, azi, pe pielea mea cea mai scumpă cremă pentru îngrijire a tenului din România. Evident, meritul acestei creme-minune este recunoscut, iar parfumeria Elysee din București demonstrează încă o dată că aici calitatea și luxul primează. Am testat și am capitulat fără rezerve. Este dumnezeiesc de bună!


“Perfecțiune japoneză și rafinament franțuzesc îngemănate în gama de cosmetice dedicată celor în căutarea excelenșei: Menard.” Un nume cu rezonanță franțuzească, evocă perfecțiunea în sectorul exclusivist al cosmeticelor nu doar în Europa, ci în toată lumea. “Mergi acasă plin de mândrie”, proverbul japonez după care se ghidează compania, are o semnificație aparte: Menard s-a născut cu spirit francez, dar s-a format și a crescut în Țara Soarelui Răsare. 





REISHI_ CIUPERCA MINUNE CULTIVATĂ ÎN JAPONIA DE PESTE 2.000 de ani
În Japonia, Menard este sinonimul excelenței în domeniul cosmeticii și culturii activând în sfere ce completează conceptul de frumusețe desăvârșită: centrul de well-being Menard Aoyama Resort și Muzeul de Artă Menard. În completarea acestui spirit al excelenței, Institutul Menard, situat în epicentrul luxului parizian: Place Vendome, oferă o experiență senzorială de excepție reprezentând un cocon de serenitate japoneză în inima superbului oraș al luminilor.












Authent Cream AUTHENT revoluționează domeniul cosmeticii acționând asupra regenerării celulelor stem. Laboratoarele MENARD au avut nevoie de zece ani de cercetare pentru a găsi o soluîie inovativă privind reinnoirea celulară și pentru a inversa semnele îmbătrânirii pielii. În același timp crema, prin parfumul său, induce o stare de profundă relaxare acționând direct în producerea unor noi celule stem.



















Embellir Embellir este linia iconică Menard. Dezvoltată în Japonia în 1986, în laboratoarele Menard, linia de îngrijire Embellir acționează adânc în celula datorită ingredientului său prețios: “Reishi”. Pătrunde  în profunzimea celulei folosind două ingrediente-minune: ciuperca reishi neagră și roșie, folosită în Asia de peste 2000 de ani, cunoscută pentru proprietățile sale regeneratoare și acidul hialuronic, folosit pentru maximizarea nivelului de hidratare și elasticitate al pielii.  








Saranari 

Linia de îngrijire Saranari este dedicată celor care își doresc să își protejeze pielea de efectele vizibile ale foto-îmbătrânirii (80% din cauzele îmbătrânirii pielii se datorează razelor solare). Acționează direct asupra ridurilor, a pielii deshidratate, folosind ingrediente rare și prețioase precum: extract de crin Casablanca, extract de GL II și acid hialuronic. 








Pentru Menard, frumusetea reprezintă mai mult decât cosmetică. Viața zilnică, cultura... toate fac parte din stilul de viață estetic. Produsele Menard se găsesc în exclusivitate în magazinele Elysee: Elysee Gallery Calea Victoriei, 39 Elysee Marriott Bulevardul 13 Septembrie nr. 90 (incinta Hotel Marriott) 

elysee.eu.com 




Comentarii

Postări populare