AU INCEPUT INSCRIERILE LA V FOR VINTAGE #19






100 designeri romani
10 colectionari de vintage autentic
3 universitati de design
5000 vizitatori
2 zile de V for Vintage

 

Editia de toamna are loc pe 11 si 12 noiembrie - Grand Hotel du Boulevard



Au inceput inscrierile pentru editia cu numarul 19 a targului de design contemporan si cultura vintage V for Vintage.
Inscrierile dureaza pana pe 15 octombrie si se adreseaza tuturor celor care detin un brand de design vestimentar, design de bijuterie, design de accesorii, design de obiect, vintage autentic.

V for Vintage este platforma conectata la piata de design contemporan care continua traditiile si ii sustine pe cei la inceput de drum. La fiecare editie studentii expun colectii dedicate si instalatii in sectiunea Future Design, un spatiu dedicat Universitatilor si Facultatilor de Arta si Design din Bucuresti, Cluj si Timisoara.

Inregistrarea aplicatiei la V for Vintage #19 se face prin completarea formularului de pe site http://www.vforvintage.ro. Inscrierea se face pe baza unui portofoliu de minim 10 piese create conform temei editiei: Venus as a boy.

Tema V for Vintage #19 propune reinventarea femeii moderne prin filtrul modei masculine, readaptarea siluetei dincolo de menirea initiala, depasirea liniei deja fine dintre stilul ei si al lui. Problemele legate de alegerea pieselor in functie de gen sunt complet anihilate — in acest sezon, orice este permis. Canoanele de frumusete se extind, iar standardele sociale se disperseaza, lasand frau liber imaginatiei si creativitatii.




Criteriile de selectie ale portofoliilor din sectiunea de design contemporan sunt: calitatea designului si a executiei, coerenta colectiei, interpretarea directiei data ca tema, viziune. Selectia portofoliilor se face dupa incheierea perioadei de inscriere de catre un juriu cu expertiza.


Formularul de inscriere este pe www.vforvintage.ro/fair/inscriere-targ/
Data limita de inscriere este 15 OCTOMBRIE 2017.


V for Vintage
11-12 Noiembrie

Grand Hotel du Boulevard



Comentarii

Postări populare