TRANSPISAN, antiperspirant fără alcool, parfum, coloranți, conservanți sau nanoparticule Ne preocupă multe lucruri atunci când vrem ca ținuta generală să exprime prin trăsăturile noastre fizice frumusețe și bun gust. Important este să nu uităm de îngrijirea personală, iar acest lucru atrage după sine și foarte multă atenție la produsele pe care le folosim pentru ca noi să fim cât mai sănătoși. Antiperspirantul Transpisan spray și roll-on are o calitate esențială-  este încapsulat numai cu ingredient naturale, reduce substanțial transpirația excesivă și protejează eficient pielea de mirosuri neplăcute, oferind prospețime până la cinci zile.  

Fabricat în Germania sub standard GMP, Transpisan vine cu o poveste de succes, care amintește că acest produs nu conține alcool, parfum, coloranți, conservanți sau nanoparticule, dăunătoare organismului uman, despre care se știe că pot migra oriunde în organism, până la nivel celular, interferând cu submecanismele celulare.
Față de alte produse similare, Transpisan a optat în mod intenţionat împotriva utilizării alcoolului, deoarece acesta poate conduce la uscarea pielii, iritații sau la alte reacţii alergice în rândul anumitor persoane, mai ales a celor cu piele sensibila.

TRANSPISAN este un produs premium ce oferă o protecţie excelentă si eficienta pentru toate persoanele afectate de hiperhidroză.

Asadar, oricine poate folosi Transpisan în viața de zi cu zi în prevenirea transpirației excesive și a mirosurilor neplăcute, atât cei ce sunt activi fizic,  după orele petrecute la sala de sport, sau cei care suferă de transpirație excesivă (hiperhidroză), indiferent dacă sunteți stresați la birou sau în vacanță.
TRANSPISAN, unicul antiperspirant spray fără alcool, se poate utiliza cu ușurință pe toată suprafaţa corpului: axile, mâini, palme, piept, abdomen, spate, picioare sau alte zone – în funcţie de regiunea corpului care prezintă o nevoie acută în acest sens.

Transpisan se adaptează la esențele parfumului tău preferat și nu blochează glandele sudoripare

Având în vedere că TRANSPISAN nu este parfumat, îl puteţi combina ulterior cu deodorantul sau parfumul preferat.
Transpirația reprezintă climatizarea naturală a corpului nostru, deci aceasta este vitală. Transpisan diminuează substanțial transpirația excesivă prin reducerea porilor pielii. Totodată, Transpisan nu afectează în niciun mod reglarea temperaturii corpului, nu blocheaza transpirația, ci permite sa se formează suficientă transpirație pentru răcorirea corpului, acţionează împotriva transpiraţiei chiar acolo unde este produsă: în glandele sudoripare, iar combinaţia eficientă a ingredientelor asigură contractarea porilor în aceste regiuni. Prin urmare, transpiraţia va fi redusă ori prevenită. Transpiraţia naturală a corpului, în sine, va rămâne intactă. Se va normaliza doar în acele regiuni unde se înregistrează transpiraţie excesivă.

Aplicat in mod corect, durează până la 5 zile, fiind testat in Germania de către Institutul DERMATEST, în ceea ce priveşte reacţia pielii sensibile, sub supraveghere clinică, precum si de Wessling GmbH  pentru analiza și controlul standardelor de securitate, mediu și sănătate.
Astfel, performanța și siguranța produsului Transpisan este garantată.

TRANSPISAN este un antiperspirant premium cu o formulă unică, sub formă de spray şi roll-on, disponibil în mai multe de 21.000 de farmacii din Germania și alte țări. (Transpisan spray, flacon x 50 ml, Transpisan roll-on, flacon x 50 ml).Comentarii