Protejează pielea delicată a micuțului tău cu noua gama Klorane BébéAi așteptat cu nerăbdare și emoție momentul venirii lui pe lume, iar acum micuțul tău are nevoie de o îngrijire sinonimă cu iubirea supremă. Îți dorești să-i fii alături în fiecare moment, să-l liniștești atunci când plânge, să-i oferi confort și să-i răsfeți pielea delicată cu produse inspirate de comorile naturii.
La naștere și în primii trei ani de viață, pielea copilului este imatură și vulnerabilă deoarece bariera cutanată este încă fină. Așadar, nu poate încă să își desfășoare rolul de protecție împotriva  agresiunii factorilor externi.
Pentru a învălui pielea delicată a micuților într-un strat catifelat și a o proteja este necesară folosirea unor produse de îngrijire specifice, care ajută la menținerea pielii sănătoase, curate și protejate împotriva iritațiilor și uscăciunii cutanate.
În 1967, Klorane Bébé a fost creat de Pierre Fabre, farmacist vizionar, care a înțeles foarte repede importanța îngrijirii pielii copilului folosind ce este mai bun din natură. Astăzi, la cinci decenii distanță, Klorane Bébé renaște cu formule naturale, care respectă mai mult natura și oferă tot mai multă siguranță și senzorialitate.
La baza acestora stau gălbenelele provenite din cultura BIO, integrate în formulele produselor Klorane Bébé pentru proprietățile lor calmante și protectoare, ce sunt cunoscute încă din Anchitate.
De peste 50 de ani, aceasta este secretul eficienței și siguranței brand-ului Klorane Bébé. Florile sunt recoltate manual și cultivate respectând principiile agriculturiii ecologice. Obținut prin macerarea florilor, concentratul este apoi asociat izoleucinei, un amino acid esențial care permite fortificarea apărării naturale a pielii copilului, pentru o mai bună protecție împotriva iritațiilor zilnice și împotriva uscăciunii.
Klorane Bébé oferă produse ce protejează, încă de la naștere, pielea fragilă a micuților, pentru un ritual de îngrijire complet ce cuprinde: baie, toaletă și schimbarea scutecului.
Și, pentru că un copil fericit înseamnă părinți fericiți, toate formulele sunt parfumate delicat (cu excepția produselor pentru schimbarea scutecului, care sunt inodore) cu miros floral dulce brevetat relaxant, fără alcool sau uleiuri esențiale.
Gama de produse Klorane Bébé pentru răsfățul pielii și al părului micuțului tău:
v  Gel delicat de spălare - Un produs 2-în-1 pentru pielea și părul copilului.
v  Cremă de spălare cu cold cream - Curăță delicat și hidratează pielea uscată.
v  Săpun hidratant delicat - Curăță corpul și fața, calmează și hidratează pielea.
v  Șampon pentru descurcarea părului - Curăță ușor și delicat părul și scalpul copilului.
v  Cremă hidratantă - O textură fluidă, nelipicioasă, care protejează pielea, calmând iritațiile.
v  Cremă nutritivă cu cold cream – Hidratează intens, calmează și protejează pielea uscată și foarte uscată. Eficientă pe crustele de lapte și mâinile crăpate.
v  Șervețele umede delicate – Curăță, hidratează și protejează pielea împotriva uscăciunii.
v  Lapte de toaletă - Curăță pielea, hidratează și protejează.
v  Apă de curățare - Curăță blând în orice moment al zilei, prevenind uscăciunea.
v  Unguent Eryteal 3 în 1  - Calmează de la prima aplicare, dezinfectează și reduce roșeața.
v  Spray pentru schimbatul scutecelor Eryteal 3 în 1 - Calmează de la prima aplicare și reduce roșeața.
v  Unguent - Inspirat din rețeta originală, curăță, calmează iritațiile și previne roșeața.
v  Pudră de toaletă - O formulă minerală ideală ce absoarbe umiditatea și calmează iritațiile.
v  Apă parfumată “PETIT BRIN” - Fără alcool, această apă parfumată învăluie în tandrețe ritualul de toaletă și trezește simțurile micuților.
Toleranța produselor este clinic dovedită pentru sugari și copii, prin intermediul studiilor realizate sub control pediatric și dermatologic pentru a garanta utilizarea în deplină siguranță.
Descoperă produsele Klorane Bébé în farmacii, află mai multe informații de pe site-ul nostru (https://www.klorane.com/ro-ro ) și intră în comunitatea noastră pe Facebook: https://www.facebook.com/KloraneBebeRomania/Comentarii