În Club Tefal ai priză la inovații și premii









Continua distractia si experimenteaza cele mai delicioase retete in Club Tefal! Aici incepe aventura ta! Fii “CHEF la tine acasa” si descopera alaturi de Adrian Hadean o lume a gusturilor rafinate.


In Clubul Tefal sesiunile de gatit iti alimenteaza pasiunea si capata o noua dimensiune cand impartasesti aceeasi energie cu alti food enthusiasts. Cuisine connaisseur sau bucatar amator? Creeaza-ti cont si incarca-te cu inspiratie!
Bine ai venit! Te intampinam cu cele mai gustoase retete si secrete de CHEF! Inovatiile Tefal, OptiGrill® +,  ActiFry Genius XL si Ultrablend+ , iti usureaza munca si iti garanteaza succesul in bucatarie.


Upgrade & win!


Demonstreaza ca esti pasionat de gastronomie si Tefal te premiaza! Cumpara orice produs de bucatarie electric Tefal pana pe 31 decembrie, inscrie bonul pe clubtefal.ro si aduna puncte cu fiecare achizitie. Daca esti norocos, poti castiga salariul unui CHEF in valoare de 3000 de euro, 2 salarii de Sous-CHEF si 3 salarii de ucenic-bucatar!
In plus, daca te afli printre primii 300 de inscrisi in fiecare luna, ai garantat unul dintre premiile puse in joc: set de spatule impreuna cu cartea lui Adrian Hadean semnata in original, cani de calatorie sau cantare de bucatarie de la Tefal.


See you in the Club! Endlessly delicious


Comentarii

Postări populare