Accesoriile care nu îşi pierd niciodată strălucirea









Atrăgătoare, reflectând şi jucându-se în permanenţă cu lumina, pielea ECCO Leather Patina Finish Topgrain le permite femeilor contemporane să facă o adevărată declaraţie de stil atunci când poartă accesorii cu aspect metalizat.

Rucsac casual damă ECCO SP 3
Mini (Black Silver)
Preţ: 1249,90 lei

Aspectul luxos al pielii şi designul minimalist ilustrează modul în care nu trebuie să compromiţi stilul atunci când eşti în mişcare. Rucsacul se bucură în acest sezon de o utilitate modernă şi o funcţionalitate inteligentă.

Pielea cu aspect metalizat completează perfect designul sportiv al rucsacului mini ECCO SP 3 Mini Backpack  ce poate fi purtat confortabil întreaga zi. Este un rucsac practic, dar în acelaşi timp foarte chic, ideal pentru zilele aglomerate sau un weekend de călătorii. Funcţionalitatea excepţională a acestui accesoriu asigură păstrarea în siguranţă a bunurilor. Compartimentarea este extrem de bine gândită, cu un buzunar care se închide cu fermoar, două buzunare slip-in, un lanţ pentru chei şi un buzunar exterior cu fermoar.

Geantă business damă ECCO SP 3
Medium Boxy (Black Silver)
Preţ: 879,90 lei
Geanta ECCO SP 3 Medium Boxy realizată din aceeaşi piele premium cu aspect lucios metalic are o căptuşeală impermeabilă, reuşind astfel să păstreze lucrurile în siguranţă. Accentele metalice sunt extrem de elegante şi fac ca această geantă să fie versatilă, putând fi purtată atât ziua cât şi la un eveniment mai formal, având bareta detaşabilă.

Cu timpul, pielea ECCO Leather Patina Finish Topgrain devine din ce în ce mai strălucitoare şi astfel va crea un contrast mai mare cu detaliile negru mat, evidenţiind astfel caracteristicile moderne.

Genţile ECCO SP 3 se găsesc în toate magazinele ECCO din Bucureşti,       Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov, Sibiu şi Galaţi, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro







Despre ECCO
ECCO, brand de încălţăminte de renume internaţional care combină stilul şi confortul, şi-a construit succesul bazându-se pe design modern, piele de calitate şi tehnologii inovative. Înfiinţat în 1963, ECCO este unul dintre puţinii producători mari de încălţăminte din lume care deţin şi controlează fiecare pas al procesului de producţie şi de vânzare. De asemenea, este unul dintre cei mai mari producători de piele de înaltă calitate din lume, pielea ECCO fiind folosită atât la crearea de produse de încălţăminte şi accesorii proprii, cât şi distribuită unor branduri de lux internaţionale. Astăzi, produsele ECCO se vând în 88 de ţări, în peste 2.000 de magazine ECCO şi peste 14.000 de alte puncte de vânzare la nivel mondial. Compania este deţinută de familie şi are peste 20.000 de angajaţi în întreaga lume. www.ecco.com


Comentarii

Postări populare