ZÂMBETE MARI PENTRU CEI MICI CU ELGYDIUMObișnuirea copilului cu o igienă orală corectă încă de la cea mai fragedă vârstă are un impact deosebit asupra dezvoltării armonioase a acestuia.
Primul pas în obținerea unui zâmbet frumos este deprinderea celui mic cu ritualul zilnic de îngrijire orală, care să includă produse eficiente și adaptate vârstei lui.
Pastele de dinți și periuțele Elgydium Kids și Elgydium Junior sunt acum mai atractive pentru cei mici, datorită simpaticelor personaje din Ice Age care se găsesc pe noile ambalaje.
Pentru a-i proteja pe cei mici de probleme dentare, Laboratoarele Pierre Fabre au dezvoltat două game de pastă de dinți: Elgydium Kids – pentru copii între 2-6 ani și Elgydium Junior – pentru copii între 7 și 12 ani.


Pastele de dinți dedicate copiilor au arome delicioase, care îi vor cuceri cu siguranță pe cei mici:
Ø  Elgydium Kids cu aromă de căpșuni, banane sau rodie (2-6 ani),
Ø  Elgydium Junior cu aromă de gumă de mestecat sau tutti frutti – nou intrată în portofoliul Elgydium .
Pe lângă aromele delicioase, pastele de dinți Elgydium Kids și Junior beneficiază și de formule eficiente pentru o protecție superioară anti-carie, care au în compoziția lor:
Ø  Fluorinol – Fluorură organică de înaltă performanță (a 2-a generație de aminofluoruri) brevetată de Pierre Fabre, ce ajută la remineralizarea dinților și contribuie la protejarea împotriva atacurilor acide.
Ø  Siliglycol – Peliculă de apărare ce inhibă înmulțirea bacteriilor și prelungește fixarea fluorurilor pe smalțul dinților chiar după clădire.
Grație acestor două ingrediente, pastele de dinți Elgydium Kids și Elgydium Junior oferă de 5 ori mai multă fixare pentru fluoruri încă din primul minut de periaj. Produsele Elgydium nu conțin parabeni.


NOU! Personajele celebrei animații Ice Age se regăsesc acum pe ambalajul pastei de dinți cu gust de căpșuni Elgydium Kids (2-6 ani) și pe cea cu aromă tutti frutti din gama Elgydium Junior (7-12ani).
La capitolul noutăți se încadrează și două tipuri de periuțe, inspirate de Ice Age.
Ø  Cea pentru copiii cu vârste cuprinse între 2 și 6 ani are peri flexibili, formă concavă și indicator colorat pentru doza optimă de pastă de dinți.
Ø  Periuța dedicată copiilor între 7 și 12 ani are următoarele caracteristici: peri flexibili și formă crestată pentru a pătrunde în spațiile interdentare greu accesibile.


În ceea ce privește igiena orală a celui mic, e bine să țineți cont de următoarele sfaturi: schimarea periuței de dinți la 3 luni, o alimentație variată, folosirea unei paste de dinți cu o cantitate optimă de fluoruri și vizitarea medicului stomatolog cel puțin o dată pe an.
Produsele Elgydium sunt create de Laboratoarele Pierre Fabre. Acestea sunt disponibile în farmacii.


Cere sfatul medicului stomatolog sau farmacistului în ceea ce privește cea mai bună recomandare pentru tine!
Pentru mai multe întrebări și informații despre Elgydium, accesează: www.facebook.com/ElgydiumRomania/ sau www.pierrefabre-oralcare.ro. 
Comentarii