Garden party, la Aroma Kitchen, cu Chef Ovidiu








O simfonie de sfaraieli a unor burgeri deliciosi pe un gratar special. O terasa cu racoare, noi foarte aprinsi, dar mai ales entuziasmati de slow food-ul acela gatit cu rabdare si suficienta atentie cat să fie delicios. Ne-am lins buricele degetelor si am stiut ca burger-ul creat de Chef Ovidiu este cel mai bun. Expresiile de placere deplina tradau asta la noi, invitatii unui garden party special. Am aflat mai apoi si secretul unor clatite americane gatite ca la carte, dar si pe cel al unor salate  sau sosuri unice in felul lor.

Povestea lui chef Ovidiu este plina de speranta, iar daca vreti să stiti mai mult despre ceea ce face, veti gasi detalii si aici, pe blog-ul meu. Cu siguranta voi mai calca pragul casei lui. Am multe de invatat, dar si mai multe de degustat.


Așadar...


Chef Ovidiu si AromaKitchen au lansat pe 1 iunie seria de petreceri garden party #FamilyandFriendsBrunch cu meniuri slow food from farm to table, avand parteneri principali producatorul de carne de vita si mezeluri artizanale Mestesugari de Gusturi, cu sprijinul fermei ecologice Nasul Rosu, Napolact,Terra Natura, Apiland, crama Gramma si Aqua Carpatica.


Meniul a fost unul creativ si interactiv, participantii au avut la dispozitie burgeri si pulled pork gatite la foc incet pe gratar cu jar si afumatoare, salate si sosuri create de chef Ovidiu si si-au putut crea propriul wrap/burger sau clatita.
Meniul #FamilyandFriendsBrunch de pe 1 iunie a inclus urmatoarele preparate:


1 iunie:-varietate de wraps sarate si dulci, cu legume, pui, sosuri proaspete de humus, salate, iaurt si muuuulte mirodenii si sosurile fresh semnatura pentru burgerii americani:

1. #NorthCarolinaGold: sos de mustar si miere
2. 
#SouthCarolinaBBQ: sos de piper si otet de cidru
3. 
#KansasSauce: sos barbeque
4. 
#JackDanielsSauce: Chefs Special Secret 


-#Burger bites din carne de vita premium Red Angus de la #MestesugarideGusturi pregatiti la grătar cu fum de chef Ovidiu cu chifle de casa din faina bio #TerraNatura cu varietate de salate de la ferma #NasulRosu

– #Pulledpork si coaste de la #MestesugarideGusturi pregătit la grătar cu fum de chef Ovidiu cu chifle de casa din faina bio #TerraNatura cu muraturi asortate de la ferma #NasulRosu
-Cartofi noi cu rozmarin si sosurile delicioase fresh ale lui chef Ovidiu
-Clatite americane cu crema nutella de casa, banane si sos de iaurt cu menta si miere
-Un pahar de vin #CramaGramma si Socata de casa cu menta si miere
Apa #AquaCarpatica

Talentatul Chef Ovidiu se alatura astfel proiectelor Aroma Kitchen de educatie a gustului prin evenimente gourmet multisenzoriale. Chef Ovidiu este premiat al editiilor Burger Fest 2015 si 2016 pentru “cel mai mult burger de peste” si locul 2 pentru cel mai bun burger de vita.

Urmatorul eveniment Aroma Kitchen va avea ca tema experiente senzoriale asiatice.
Va asteptam cu drag!




















Comentarii

Postări populare