Festivalul Designerilor Români de la Etajul Designerilor continuă și în acest weekend- colecții noi, produse cosmetice naturale, degustări raw vegan și tatuaje cu henna by Fatima






Tușe elegante și multă culoare în cea de a doua zi a Festivalului Designerilor Români de la Etajul Designerilor.

Mi-a plăcut, am admirat noile creații și am aflat o reinterpretare a stilului relaxat, dar și al stilului retro sau elegant. Totul pentru o vară colorată, care va impresiona cu nuanțe tari, dar și asocieri fermecătoare cu tonuri puternice, ce surprind starea fashion a momentului. Printre designerii care și-au dorit să se evidențieze s-au numărat NOAR, VELVET QUEEN și EDITH VAL.

 Călătoria va continua la Etajul Designerilor Români și în acest weekend ( 9-10 iunie) cu aceleași defilări, iar printre activitațile de top, pe lângă voie bună se numătă și workshop-urile care aduc în prim-plan produse cosmetice naturale din uleiuri esențiale, cu tot cu beneficiile lor, degustări raw vegan food, dar și celebrele tatuaje cu henna by Fatima.

Vei descoperi povești ale unor oameni care au ce spune și care fac lucruri cu adevărat speciale.  Designerii expun colecții pentru suflet, așadar îți dau întâlnire și în acest weekend pentru ca tu să admiri piesele vestimentare unice, cu aer futurist sau retro.





































Comentarii

Postări populare