Anastasia Lazariuc, despre felul în care se menține în formă la 64 de ani: ”Energia nu vine de la mâncare”

Îndrăgita cântăreață Anastasia Lazariuc are un trup de invidiat chiar și la vârsta de 64 de ani. Despre felul în care rușește să se mențină în formă, artista vorbește duminică, de la ora 15.45, în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars.


Frumoasa cântăreață susține că îi este mai ușor acum să fie atentă la ceea ce mănâncă decât în perioada în care avea copiii acasă și trebuia să gătească în mod constant pentru aceștia.
”Am zile când am poftă să mănânc mai mult și mă înfrupt din toate cât mi-e poftă, dar am și multe zile în care nu prea simt nevoia să mănânc. Când aveam copiii acasă găteam mai mult. Acum nici nu-mi vine să fac mare lucru de mâncare pentru mine, mai degrabă o salată.


E foarte important să bem foarte multe lichide, de preferat apă. Am avut noroc și de o genă bună. Mama era slăbuță, tata înalt și slab, copiii mei la fel. Dar cred că fiecare dintre noi trebuie să aibă un pic de grijă la ce mănâncă. Noi suntem doar o cutiuță care are nevoie de energie. Dar energia nu vine de la mâncare, vine de la soare, de la aer, de la natură. Iar prea multă mâncare ne obosește”, mărturisește Anastasia Lazariuc.


Despre stilul ei de viață, dar și despre nenumăratele drame pe care le-a suferit de-a lungul timpului, Anastasia Lazariuc vorbește duminică, de la ora 15.45, în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu” de la Antena Stars.

Comentarii