Coffee 2 Go a lansat “Power 2 Go”







Aseara, 25 iunie 2018, a avut loc evenimentul de lansare a produsului “Power 2 Go”, pe 25 iunie, la STAY by Coffee 2 Go.

Ideea de a prepara suplimentele nutritive sub forma unui frappe apartine a lui Mircea Radulescu, co-fondator al Coffee 2 Go Romania, a carui transformare fizica, prin sport si dieta, a necesitat un aport proteic suplimentar.

Power2Go este primul frappe din Romania, preparat pe baza de proteina concentrata. Bautura este realizata cu ingrediente premium furnizate de producatorul de suplimente nutritive “Dorian Yates Nutrition”.

Produsele DY Nutrition Global sunt concepute folosind cele mai avansate cercetări științifice și sunt fabricate folosind tehnologii de ultimă generaţie. Serviciile precise, eficiente și inovative corespund standardelor ridicate de performanță ale clienților atleți cu rezultate excepționale.


Aceasta bautura este un produs exceptional, oferind aportul nutritiv necesar oricarui sportiv, preparat sub forma unei bauturi de cafenea.

Inca de la primele teste, Power2Go a cucerit toti consumatorii, obtinand astfel aprecierea si recomandarea atat a unor sportivi de performanta consacrati, cat si a unor doctori specializati in domeniul nutritiei.







„Sunt încântat de ideea că cineva îţi poate oferi de-a gata un preparat care să fie şi “proteină” şi cafea. Ce e special, nutriţional vorbind, la acest frappé e că aportul de 28 de grame de proteine “costă” doar puţin peste 200 de kilocalorii. Îl văd drept o foarte versatilă gustare, atât prin versiunile cu cafeină sau decofeinizate cât, mai ales, prin diversitatea situaţiilor în care se potriveşte, de la alimentaţia uzuală la programele de nutriţie pentru suprapondere şi pentru sportivi.” – Dr. Adrian Copcea, director al Centrului Medical Integrat ASTECO – Cluj Napoca.


De ce sa alegi Power 2 GO?

Este recomandat atat sportivilor ce urmaresc performata fizica, cat si celor care au un stil de viata activ, impletind armonios sportul cu o dieta echilibrata.

Este un supliment nutritiv inovator prin metoda de preparare si servire sub forma unui produs de cafenea.

Necesar dar nu suficient, un frappe a carui valori nutritive vin in sprijinul oricarui consumator ce doreste un stil de viata sanatos”

Este un produs revolutionar imbinand valorile nutritive exceptionale cu un mod de preparare si servire adaptat si celor mai pretentiosi consumatori”






Comentarii

Postări populare