Festivalul de modă de la Etajul Designerilor prezintă colecții minunate ale unor designeri talentați




Rochii iconice, topuri croite impecabil din in sau voal, ținute clasice sau avangardiste, materiale-vedetă ca mătasea, o atmosfera cool si energie pozitiva. Toate sunt atuurile ce caracterizeaza Festivalul de Moda Romaneasca organizat de Alina Gavrilă, fondatoarea magazinului conceptual Etajul Designerilor Români, situat in Dacia 39, etaj 1!

Am scris lângă una dintre postările mele de pe Facebook un lucru pe care l-am simțit impetuos cât timp m-am jucat de-a modelul proband diversele piese vestimentare expuse spre vanzare la Etaj. "Sentimente amestecate", iar motivul sunt creațiile lor. Designerii români știu să transmită, iar orice vei găsi aici e actual, creativ interpretat, tocmai pentru ca Etajul Designerilor Români să fie noua ta destinație de shopping aparte, unică, fără vânzoleala din mall-uri anoste.

Etajul Designerilor Români știe să aducă momente de poveste, iar ceea ce vei descoperi pe podiumuri, la prezentări de modă românești, vei găsi și aici, gata de cumpărat și îmbrăcat, piese de rezistenta care ar trebui sa existe  in garderoba fiecarei romance pentru ca sunt accesibile tuturor!

Aseară, manechinele au defilat în rochii superbe, vaporoase care ne amintesc de sfera romantică a unui anotimp cu mult soare și cu dorință de culoare în ținutele noastre  feminine,  unice!

Din peisaj nu au lupsit Ionela Luncanu, Peplum, Pavel. Nume noi in designul vestimentar romanesc, tineri designeri talentati ale căror creații ne ajută să descoperim un street style interesant, plin de culoare, vivace...

Festivalul de Modă Românească, la Etajul Designerilor Români, va continua, iar cine dorește să se bucure de el are deja invitația în buzunar. Intrarea este liberă, programul de la 12.00 la 20.00, hainele multe dintre ele unicat, colecțiile uimitoare, iar designerii și fotomodelele pregătiți pentru o nouă defilare, astazi si maine intre 18:30-19:30. Iar week-end-ul, 9-10 iunie se anunta “torid”: toate piesele vestimentare prezentate la defilare plus multe, multe altele, genti, incaltaminte, bijuterii, parfumuri, cosmetice vor fi de vanzare in cadrul targului de designeri romani, aflat deja la a-4-a editie in aceasta locatie aristocratica din centrul Bucurestiului, workshop-uri despre uleiuri esentiale si beneficiile lor, degustari raw vegane si celebrele tatuaje cu henna by Fatima!



Mai multe detalii despre agenda festivalului gasiti pe Facebook: 

https://www.facebook.com/events/129346201270187/

https://www.facebook.com/search/top/?q=etajuldesignerilor







































https://www.facebook.com/EtajulDesignerilorRomani/?hc_ref=ART7ntrIQbxH5XnMRCu4RWdCF8q7LenUofkohy9HLxLhSt3Vu026uHmjVxtGghDpqVc

Comentarii

Postări populare