Vedetele știu cele mai noi metode de tratare a durerilor de spate








Vedetele știu cele mai noi metode de tratare a durerilor de spate. Au dovedit-o, zilele trecute, la deschiderea celui mai nou centru medical Bio Ortoclinic, pentru tratarea durerilor de spate și a herniei de disc, fără operație.

Zeci de celebrități din lumea sportului, afacerilor, televiziunii, modei, sănătății și frumuseții, muzicii, industriei farmaceutice si de echipamente medicale, sau artei plastice au fost prezente la evenimentul organizat în cea mai noua clinică pentru tratarea durerilor de spate și recuperare medicală, din str. Traian Popovici nr. 79-91 - zona Pieței Alba Iulia -, din sectorul 3 al Capitalei. 


Mulți dintre ei, pacienți ai clinicii, invitații s-au declarat impresionați de condițiile de tratament, de aparatură, de explicațiile și de pregătirea personalului medical.  

”Am fost înconjurați de foarte mulți prieteni la acest eveniment special, de casă nouă, - deschiderea celei de-a treia clinici Bio Ortoclinic - încat nu putem decât să ne declarăm fericiți, mândri și recunoscători. Le multumim tuturor, pentru ca au fost alături de noi și au încredere în noi, pentru că mulți dintre ei ne sunt pacienți, ne urmăresc sfaturile medicale pentru tratarea durerilor de spate și herniei de disc fără operație și se bucură alaturi de noi de lucrurile bune pe care le facem în încercarea de a duce Sănătatea la cel mai înalt nivel!”, a declarat managerul Bio Ortoclinic, Mihaela Proicea, președinte al Federației Patronatelor Femeilor Antreprenor din România, zona Dobrogea.







Printre cei prezenți la eveniment s-au aflat oameni de afaceri - Viorel Păunescu, George și Mariana Păunescu, Mark Neville Farrugia (Malta Travel), Adrian Simionescu (SIF 4), Cristina Chiriac (președintele Federației Patronatelor Femeilor Antreprenor din România), Sorin Ghițe, Iulia și Aurel Radu (Depot 96), Geta Marin (Hair Style Academy), Maurizio Rugiero (Complex La Fontane), Mircea Voinea (consilier fonduri europene), Șerban Cornaciu, precum si medici - Acad. Prof. Dr. Marius Niculescu, Asistent Universitar Roxana Bordea, Prof Dr. Teodor Vasile -, cântăreți Elena Merișoreanu, Claudia Ghițulescu, Claudia Pavel și Gabriel Dumitru, celebrități din sport - președintele FCSB Valeriu Argăseală, fostul jucător de fotbal Ciprian Marica, luptătorul Superkombat Claudiu Alexe, fosta canotoare Elisabeta Lipă -,
vedete de televiziune - Adelina Pestrițu, Florentina Opriș, Ana Maria Barnoschi, Oana Turcu și Cristian Brancu -,
Daniela Palade Teodorescu (Cariere), Mioara Iorga, Irina Voicu (avocat) și Eugen Șerbănescu (Consul al României la Los Angeles, SUA).

Comentarii

Postări populare