Ador terasa El Grande Comandante!







Este povestea pe care nu o mai găsești niciunde în București. Terasa El Gande Comandante s-a transformat în locul acela pe care noi îl numim Provence și visăm la el cu ochii mari deschiși. Mai pot asemăna terasa asta și cu una pe care am găsit-o in Portofino, într-o vacanță cu mult aer curat și case desprinse din basme. Am aflat că aici vor fi seri de jazz cu vin fin și mâncare aleasă. Cel puțin așa promite gazda.






Îmi place că la orice masă te-ai așeza captezi unghiul perfect. Nu vezi beton, nu vezi fluviu de oameni ca in Centrul Vechi. Vezi o casă interbelică marcată de calitate, de timp, cu amprenta unui om boem pentru care o astfel de viață, la fel de boemă, este indispensabilă.

Muzica live de joi seară adună oameni frumoși. Am simțit că lasă în urma lor o ectoplasmă sensibilă după orice concert. Vor să mai vină, tocmai pentru că totul aici este așa cum și-au imaginat când au plecat de acasă.

Restul nu-i tăcere! La sfârșitul săptămânii se dansează, iar terasa devine primitoare mai ales pentru oricine vrea să-și aprindă o țigară.Nu uita de teatru, căci aici actorii sunt în mediul lor, iar piesele chiar foarte bune.

https://www.facebook.com/elgrandecomandantebucuresti/videos/1796786340386791/







Comentarii

Postări populare