Glow Revital Shiseido






Cunosc bine cosmeticele Shiseido, iar calitatea produselor este garantată de o istorie care a acumulat mai bine de 145 de ani. Da, cosmeticele au apărut în anul 1872 și tot de atunci încearcă să ne arate drumul și arta de a trăi în armonie cu natura. Frumusețe rafinată și lux desăvârșit, pentru ca noi să ne bucurăm de o îngrijire atentă!

Noua apariție la care trebuie să râvnim în acest de început de primăvară superb este Glow Revital Sisheido, o cremă care va fi prietena ta timp de 24 de ore imediat ce o aplici pe față. Printre virtuțile sale cele mai de preț am aflat că s-ar număra perfecționarea sistemului capilar al pielii, pentru că această cremă-minune conține Ulti-Capisolve 1124. Ce fac aceste ingredinete-cheie Ulti-Capisolve? Întăresc pereții capilari ai tenului pentru a spori fluxul vital de nutrienți către celulele pielii și îmbunătățesc tonusul și aspectul general al pielii.

Regenerarea celulelor epidermice este activată de RenoCycle ce aparține formulelor  Shiseido, pentru ca funcția de control al daunelor naturale, așa cum sunt poluarea, razele UV sau stresul, să fie ținute sub control.

Glow Revital de la Shiseido garantează astfel o bună circulație a celulelor sănătoase, ceea ce duce indubitabil la strălucire și catifelare a tenului. Energizează și întinerește. Exact ceea ce avem nevoie pentru ca noi să fim încrezătoare în propria noastră frumusețe.


Glow Revital Shiseido este recomandat pentru toate tipurile de ten, atât pentru zi, cât și pentru noapte.


BENEFICII- despre care am auzit că sunt mai mult decât adevărate:

• Pielea devine strălucitoare și plină de energie

• Roșeața este redusă la cote minime, în cazul unui ten foarte sensibil

• Punctele negre sunt diminuate

• Pielea este instantaneu hidratată și devine netedă, moale, radiantă și suplă

• Porii vizibili sunt minimizați

• Aspectul general al pielii este perfecționat


CUM SE APLICĂ


 Dimineața și seara ca ultima etapă a regimului de îngrijire a pielii. Cu ajutorul spatulei, pe care o veți găsi în ambalaj, luați o picătură de dimensiunea perlei pe vârful degetelor și răspândiți-o ușor pe față, evident, după ce în prealabil tenul a fost demachiat ca la carte.

Comentarii

Postări populare