ELEMIS- Superfood Facial Oil







O prietenă insistentă mi-a povestit de nenumărate ori despre produsele de înfrumusețare ELEMIS. A spus clar că trebuie să le am și eu.  Deja am foarte multe, i-am răspuns, dar se pare că acestea au implicații mai adânci în tot ceea ce înseamnă îngrijire naturală.

Am devenit curioasă, iar primul care mi-a picat în mână a fost Superfood Facial Oil . Ambalat într-o sticlă miniaturală, tocmai pentru că esențele tari și bune acolo își găsesc locul cel mai potrivit, acest  ulei le are pe toate.  Hrănește, netezește, hidratează, spune povești autentice despre pielea ta…   Numai după câteva aplicări, tenul a devenit  mult mai bine hrănit  și îngrijit exact ca la carte. Am crezut poveștile acestui ulei ELEMIS și mai mult decât atât am devenit dezinteresată de alte creme.






ELEMIS este dovada clară a cosmeticelor revoluționare

Superfood Facial Oil este un amestec natural de ingrediente super-concentrate pe bază de plante. Descoperim broccoli,  foarte bogat în antioxidanți, semințe de in, precum și acest Daikon Radish, în traducere simplă- ridiche albă, pe care o regăsim deja foarte des în produsele cosmetice noi. Toate acestea alimentează cu succes tenul sensibil  pentru o strălucire sănătoasă, radiantă.


De ce îmi place? Pentru că pielea absoarbe ușor acest ulei, iar hidratarea este optimă. Echilibrează epiderma, iar ceea ce am simțit prima dată când l-am aplicat a fost o senzație de catifelare. Nu este nevoie decât de trei picături, așadar îmi place și faptul că e foarte spornic, miroase frumos și poate fi folosit ca un stimulent de hidratare mai ales dimineața, înainte de make-up.

ELEMIS Superfood Facial Oil conține un amestec de 14 uleiuri esențiale aromate cu note de portocală, rozmarin, levănțică și lemn de cedru. Mirosul este fantastic, te cucerește pe loc, te energizează…

La evenimentul Health Magazine Beauty Awards 2017,  ELEMIS Facial Oil a fost câștigătorul "Cel mai bun ulei facial". Îl voi desemna și eu câștigător și îl recomand cu multă sinceritate. Este exact ce îmi doream!


Comentarii

Postări populare