Dr. Daniela Cățănaș : 5 metode pentru a trata mâinile îmbătrânite!



 
Mâinile sunt la fel de importante precum fața și spun foarte multe despre noi! De aceea, trebuie să le acordăm o atenție deosebită. Dr. Daniela Cățănaș (www.drcatanas.ro) ne explică ce se întâmplă cu mâinile noastre și ce putem face pentru a le menține tinerețea și frumusețea.
 
 
Mâinile au și ele de suferit odată cu trecerea anilor?
 
Mâinile îmbătrânesc mai mult decât fața, deoarece ele sunt mult mai mult expuse factorilor de mediu precum soarele, vântul, frigul, apa, detergenții și substantele chimice. Datorită acestor factori externi, mâinile noastre încep să se deshidrateze, să piardă volum și să se pigmenteze. Mâinile vor avea un aspect osos, cu vene în relief, piele subțire, deshidratată și ridată, pete pigmentare brune sau maronii.






 
Cum tratăm mâinile îmbătrânite?
 
Există la ora actuală o paletă foarte mare de proceduri care se adresează fiecărei probleme în parte, astfel încât mâinile să capele volum și venele să se estompeze iar pielea să devină din nou hidratată, elastică și fermă, fără pete colorate. Iată 5 metode prin care mâinile pot radia de tinerețe.
 
1.     Tratamentul cu fillerul RADIESSE destinat în special mâinilor lipsite de volum, osoase, cu vene în relief. Acest filler are proprietatea de a umple și reface țesutul subcutanat într-un mod foarte natural, imediat și de durata. El conține o substanță numită hidroxylapatită care are rolul de a stimula colagenul în zona de tratament ceea ce înseamnă ca efectul fillerului este de durată și natural totodată.
 
2.     Tratamentul de umplere cu ACID HIALURONIC este destinat atât refacerii volumului mâinilor cât și hidratării dermului. Acidul hialuronic este cunoscut pentru efectul său de umplere cât și pentru efectul de hidratare. Rezultatul se vede atât imediat și este de lungă durată.
 
3.     Un alt tratament recomandat este mezoterapia cu vitamine și/aminoacizi tip Yalupro sau Sunekos. Substanțele sunt absolut necesare pentru a avea o stimulare de colagen în piele și pentru un efect de întinerire. După acest tratament, piela va devein mai hidratată, cu riduri estompate sau chiar șterse.
 
4.     Peeling chimic. La fel ca în cazul procedurii de rejuvenare facială se folosesc substanțe chimice aplicate pe piele cu scopul de a îndepărta straturile superficiale, îmbătrânite. Se tratează petele pigmentare, uniformizându-se tonurile de culoare și se îmbunătățeste textura pielii.
 
5.     Laserul resurfacing Eufoton/ Aton folosește lumina ca și sursă de regenerare. Lumina va crea în derm niște coloane de stimulare forțând pielea să se regenereze. Se îmbunătățește semnificativ textura pielii, făcând-o mai fermă, se uniformizează tonurile de culoare și se înlătură petele pigmentare.
 
 
Pentru un tratament corect al mâinilor trebuie combinate terapiile de mai sus, astfel încât să se obțină atât efectul de umplere/ voluminare cu dispariția/ atenuarea venelor și oaselor cât și un tratament de stimulare/ hidratare al dermului.
 
Detalii și programări: 0729.974. 924 sau http://www.drcatanas.ro/ 

Comentarii

Postări populare