Voucher-ul cadou pentru femeile pretențioase



Luna iunie începe cu motive de fericire. Izabela Mandoiu și Estetica Hipocrat anunță un concept inedit de voucher – cadou, pe care îl poți oferi persoanelor dragi sau care poate fi un cadou pentru sine, deoarece știm că îți place să te răsfeți cu produse și servicii de calitate.
Frumusețea vine din interior și se întreține prin educație, valori și cultură. Din dorința de a atinge perfecțiunea, frumusețea caracterului este completată de frumosul fizic, care presupune grija pentru sănătate,  îngrijirea corporală, dar și vestimentația, care este un aspect extrem de important în prezent.
Timpurile moderne o au în prim plan pe femeia de carieră, în rol de eroină, care își propune să ducă la îndeplinire cu brio responsabilitățile sale. Aceasta vrea să fie: iubita perfectă, mama protectoare și soția devotată, angajatul sau antreprenorul eficient, dar mai ales femeia gingașă, mereu îngrijită și aranjată, plăcut îmbracată și întotdeauna pregătită să facă față programului încărcat și provocărilor zilnice.
Voucherul oferă beneficiarei servicii de remodelare corporală sau facială în cadrul Esteticii Hipocrat și o ținută personalizată la Atelier Izabela Mandoiu, dar și posibilitatea de a salva timp și bani.
„Motive de fericire” poate fi cadoul potrivit pentru colega de la birou, atunci când vreți să vă asigurați că se va bucura de darul oferit, având posibilitatea să aleagă serviciile, dar și produsele de care va beneficia, pentru a fi pe placul ei. De asemenea, poate fi un cadou de vacanță pentru tine, pentru că știm că vrei să strălucești și să porți haine unicat.
Oferă în dar „Motive de fericire”, un voucher care include servicii de înfrumusețare și o ținută la alegere Izabela Mandoiu, în valoare cumulată de 1000 ron, pentru care se achită doar 800 ron.
Începând cu 7 iunie, puteți solicita acest pachetul „Motive de fericire” pe site-ul www.esteticahipocrat.ro la adresa:esteticahipocrat@gmail.com sau pe www.izabelamandoiu.com la adresa: atelier@izabelamandoiu.com sau chiar prin intermediul rețelelor sociale.




Despre Estetica Hipocrat

Clinică specializată în tratarea şi combaterea aspectelor inestetice ale corpului, care beneficiază de aparatură modernă și oferă soluţii performante pentru orice problemă inestetică tratabilă. Procedurile efectuate în cadrul Centrului de Estetică și Remodelare Hipocrat vizează remodelarea corporală, tratarea celulitei și orice fel de problemă legată de estetica facială.

Despre Izabela Mandoiu


Izabela Mandoiu este un designer român, care crează piese vestimentare contemporane și integrează în ținute motive tradiționale, într-un mod magic. Creațiile sale includ simboluri românești deosebite, cu țesătur​i​ ​realizate ​manual care conferă un look autentic. Izabela ​reinventeaza ii​le​ românești și promovează valorile românești.

Comentarii

Postări populare