Sărbătorește vara dragostei cu noua colecție de la Tamaris



Colecţia de Vară 2016 este în mod clar într-o etapă de schimbare. Tendinţele încercate şi testate întalnesc noi siluete care zguduie lumea modei. Din cele mai vechi timpuri, până la nebunii ani ’70, Tamaris rememorează şi reinterpretează curentul retro-chic într-o manieră contemporană. Rafia stă la baza celor mai tari tendinţe ale verii, iar încălţămintea sport oferă o declaraţie vibrantă a modei: arată-ţi culorile!




Hippie is back!
A fost deceniul boho, al mozaicului şi al platformelor, al pantalonilor evazaţi şi al coafurilor hippie, pe vremea când moda nu cunoştea reguli şi individualitatea era tot ceea ce conta. Nebunii ani ’70 au reprezentat „adolescența modei” deoarece a fost perioada în care s-a experimentat cel mai mult. Un nou trend care variază între „Woodstock” şi „Studio 54” a luat naştere. Complet lipsit de griji, dar cu caracter! În acest sezon, influenţa stilistică a anilor ’70 se va reflecta şi în moda pantofilor. Cu toate aceastea, aspectul este unul mai matur. „Nouveau Hippie” este vechiul trend cu un nou status. Evazat, în loc de strâmt, precum şi fusta mini în A reprezintă revendicarea libertăţii de mişcare (a piciorului) şi atrage chiar mai multă atenţie asupra pantofilor. Influenţele boho adaugă culoare şi franjuri colecţiei. 





În afară de velur ca cel mai important material al anilor ’70, întâlnim culorile puternice ale condimentelor şi culorile pământii arse. Imprimeurile florale - în adevăratul stil „flower power” - joacă un rol esenţial. În privinţa tocurilor, revenim la motto-ul „înapoi către natură”, deoarece în timpul verii hippie, nimic nu merge fără pluta şi platforma de lemn.



Boho Summer Look
Romanii au cucerit lumea în sandale, iar acum sandalele cuceresc lumea. Trendul sandalelor gladiator este în creştere şi pregătește terenul pentru moda Olympus. Tamaris ne prezintă pantofii cu barete multiple, într-o nouă versiune a trendului antic. În acest sezon clasicele sandale până la gleznă recurg la arme noi. 






Tocurile de plută, curelele metalice şi imprimeurile florale garantează răsturnări de situaţie surprinzătoare, transformând sandalele gladiator în modele elegante pentru zeiţele modei. Purtătorii curajoşi pot alege între modelele până la gleznă sau până la genunchi. Iar cei care preferă stilul clasic pot alege variantele cu bretele decorate care îmbrăţişează jucăuş glezna. 



În cazul sandalelor cu platformă,  partea din faţă cu barete va deveni o armă universală a modei, potrivindu-se numai bine cu rochii de vară vaporoase, dar şi cu ţinute de festival sau look-urile boho, cu farmecul anilor ’70.



Culori
Găseşti cu greu o combinație care să nu existe! În cazul sandalelor cu platformă, domină culorile, caracteristice curentului hippie și valului anilor ’70: culori calde ale condimentelor şi tonuri de pământ. Variind de la curry la scorțișoară, la portocaliu ars şi ruginiu – poți găsi varietatea unui bazar arab într-o singură colecţie. „Culorile picante” sunt amestecate cu albastru sau galben aprins, care oferă profunzime trendului boem-chic. Cum ar fi „Vara dragostei" fără „flower power”?



Materiale
„Este totul despre un aspectul natural de lemn" - în colectia de vară ‘16, sandalele cu platformă se bazează pe naturalețe. Lemnul și pluta îmbunătățesc aspectul tocului, în timp ce espadrilele întăresc legăturile cu fibrele vegetale. Iuta și rafia constituie baza pentru cea mai tare talpă. Pânza își unește forțele cu textilele. Franjurile sintetizează aspectul hippie. Paietele sau elementele metalice atrag atenția, fiind aplicate într-o manieră direcționată sau pe toată suprafața.




Elemente cheie
În Colecția de Vară 2016, stilul casual este îmbinat cu stilul couture. Pantofii cu platformă și tălpile progresive însoţesc noile forme de pantaloni Marlene, culottes.



Detalii şi decoraţiuni
·      Talpă de rafie si toc de plută
·      Franjuri și platforme
·      Imprimeuri etno și florale.





Comentarii

Postări populare