Află de la Mihai Albu ce pantofi şi sandale se poartă vara aceasta



Nu cred că există vreo femeie care să nu iubească sincer, pasional şi necondiţionat… pantofii. Cu cât mai mulţi, mai originali şi mai trendy, cu atât mai bine! Şi, dacă vrem să beneficiem de cele mai chic noutăţi în materie de încălţăminte şi accesorii, de calapoade elegante, dar comode şi de modele în tendinţe, atunci colecţia de vară 2016 a designerului Mihai Albu este exact ce ne trebuie: calitatea impecabilă a pantofilor de designer la preţuri accesibile, pe www.mihaialbu.ro.








ICE, ICE, BABY
Creaţia cea mai nouă semnată Mihai Albu, “Ice”, este absolutely refreshing. Despre ce este vorba? Despre tocul original, sculptat manual sub forma de cub de gheaţă, folosit atât pentru Ice Sandals, 800 lei, cât şi pentru  Ice Shoes – nude sau maro, 900 lei. Transparenţa şi structura tocului  imită o bucată răcoritoare de gheaţă, perfect potrivită pentru ne menţine într-o formă cât mai trendy & fresh în zilele şi serile caniculare de vară.





GOLD FEVER
Cu siguranţă cele mai preţioase şi mai spectaculoase creaţii pe care Mihai Albu le propune pentru sezonul cald 2016 sunt sandalele şi pantofii Stealth, cu toc metalic atipic, ca o coloană proiectată cu arhitectură specială (preţurile modelelor Stealth pornesc de la 1.000 lei).







“Pasiunea pentru metalele preţioase se regăseşte nu numai în tocurile metalice Stealth, cu formă specială, ci şi la nivelul nuanţelor - de auriu, bronz şi argint. Dar şi la nivelul texturii metalizate a pielii pe care am folosit-o la multe dintre creaţiile acestui sezon”, ne dezvăluie designerul Mihai Albu.

Preferatele noastre: Argento, Danna şi Stealth Sandals (modele între 700 si 1.200 lei), din piele ştanţată ori din piele texturată lucios, cu efect de staniol.






RAINBOW
Vara aceasta se poartă nuanţele pastelate, precum roz, nude ori bleu. Însă, în egală măsură, şi culorile vii, efervescente rămân la fel de trendy ca şi în sezonul trecut.
Ghidul de bună purtare a culorilor ne lasă imaginaţia să decidă, indiferent dacă alegem variantele uni (pantofii ciclam, cobalt, albastru electric sau cei roşu-intens cu fluturi, model Stealth, 1.100 lei sau Slinback, 1.000 lei). Sau dacă optăm pentru combinaţiile excentrice de culori, aşa cum este cazul sandalelor din piele în 4 culori, Rainbow - variantele cu toc evazat de 7,5 cm (700 lei)  sau de 13 cm (850 lei).




AS NUDE AS POSSIBLE
Cât mai transparente, aproape invizibile – aşa sunt sandalele cu care Mihai Albu ne surprinde vara aceasta.
“Întotdeauna mi-a plăcut să creez sandale cât mai delicate şi mai senzuale, care să pună în valoare feminitatea şi să lase să se vadă fiecare centimetru din pielea piciorului”, mărturiseşte Mihai Albu.
Poţi, aşadar, opta pentru barete cât mai subţiri (Wanna Sandals din piele texturată, 900 lei sau LuckyHit - sandalele din piele întoarsă, 449 lei, oferta specială a lunii, pe www.mihaialbu.ro). Ori Crystal Flats, 400 lei – sandale cu talpă joasă şi prinderi minimale într-o singură baretă subţire. Sau îţi poţi alege unul dintre modelele cu benzi din material transparent şi incolor, urcând, seducătoare până la gleznă şi închise la spate cu fermoar delicat, precum sandalele As Nude as Possible, 1.050 lei.





BUTTERFLY EFFECT
Da, ştim, accesoriile fac diferenţa şi creează acel plus de originalitate pe care toate ni-l dorim atât de mult! Atât la pantofi, cât şi la sandale şi poşete, delicatele fundite-fluture realizate manual din piele colorată sau metalizată au invadat colecţia de vară 2016 de pe www.mihaialbu.ro.
De la balerini din piele roz sau argintie, Butterfly, 450 lei la sandalele din piele metalizată BU3FLY, 750 lei şi la Slingback - pantofii cu călcâi decupat şi doi fluturi aplicaţi spre vîrf, 1.000 lei. Ori la sandalele şi pantofii peep-toes Flowers, 1.600 lei (cu flori multicolore aplicate lateral sau pe călcâi şi toc), toate perechile astfel accesorizate par desprinse din fantezia veselă a unei zile de vară.





ALBU SI ALB @ FEMEI PE MATASARI
Schimbă orașul prin frumusețe! Acesta este îndemnul adresat femeii moderne prin “Festivalul Urban Femei pe Mătăsari”, ținut și anul acesta în Bucureşti, pe str, Mătăsari, chiar în prag de vară (27-29 mai).
Schimbă ora
șul prin frumusețe - o provocarea căreia designerul Mihai Albu şi creatoarea de modă Alexandra Calafeteneau i-au dat soluții ingeniose în prezentarea de moda inedită din deschiderea festivalului. 
Cum? Prin pantofii cu tocuri arhitecturale, Stealth si Ice, prin cei în nuanţe pastelate de roz, accesorizaţi cu fluturi, ca si prin sandalele transparente As Nude as Possible - cele mai noi creatii semnate Mihai Albu, extrem de hot&trendy pentru vara aceasta. Puse în evidenţă de
ținutele all white, de un alb impecabil din neopren, lână, tul şi mătase, cu decupaje geometrice din colecția Reborn by Alexandra Calafeteanu.




"Feminitate. Frumuse
țe. Farmec şi eleganţă aparte. Acestea sunt elementele care mă inspiră și pe care vreau, prin creaţiile mele îndelung gândite, să le pun, la propriu, la picioarele fiecărei cliente.”, a declarat Mihai Albu în culisele prezentării de modă din deschierea Festivalului Urban Femei pe Mătăsari.

Produsele Mihai Albu, atât cele din colecţia de vară 2016, cât şi creaţiile unicat, personalizate, pot fi comandate din showroomul din Bd. Mărăşeşti nr. 125, Bucureşti sau din boutique-ul online
www.mihaialbu.ro.


Comentarii

Postări populare