ÎMBINĂ INFLUENȚELE ORIENTALE & OCEANICE CU NOUA COLECŢIE DE VARĂ DE LA PANDORA




În acest sezon, prin COLECȚIA DE VARĂ 2016, PANDORA prezintă bijuterii strălucitoare cu referințe orientale opulente, în culori tradiționale. Florile exotice reimaginează modelele și nuanțele tradiționale, iar designul inspirat din lumea oceanelor creează ținute de vară unice care îmbină exotismul cu nuanțele aprinse, de albastru și verde mentă.

Minuni oceanice. Culorile hipnotice ale oceanelor se regăsesc în talismanul Picătură Strălucitoare albastru-verzui, clipsul Eleganță Strălucitoare albastru-verzui și în talsimanul Stea de Mare verde-mentă.  Pietrele prețioase tăiate cu măiestrie creează texturi și lumini atrăgătoare, iar stelele de mare strălucitoare prezintă o scenă fantastică în miniatură a vieții subacvatice.




Valuri de frumusețe. Sclipirea specifică mării se regăsește în inelul statement Ocean strălucitor. Pietrele prețioase de culoarea mentei îl împodobesc ca niște picături de apă strălucitoare, ondulate precum valurile, generând lumini și adâncimi spectaculoase.

Flori orientale. Delicați și înfrumusețați în detaliu cu petale sclipitoare, încrustate, cerceii și inelul Floare Orientală reprezintă simbolul florilor micro, cu influențe din Orientul Îndepărtat.


Lotus legendar. Pandantivul Floare Orientală reflectă cel mai bine imprimeul floral tradițional asiatic. Floarea lotus pare „ștearsă” de o ploaie tropicală datorită emailului diafan, roșu aprins.  




















Comentarii

Postări populare