Designers Signature – Pop-up Store-ul Verii 2016



Vara a venit cu motive de fericire. Joi, 16 iunie, 3 designeri romani au inaugurat un pop-up store intr-un cadru relaxant, propice rasfatului. Designers Signature este localizat in incinta Hotel Iaki Mamaia si se adreseaza nu doar clientilor hotelului, cat si localnicilor constanteni, si turistilor statiunii.




Designers Store este un concept store al designerilor romani, creatori de frumos, care imbina elementele traditionale cu cele moderniste, pentru a duce mai departe spriritul creator autohton, caracterizat de design contemporan, calitate si arta.
In cadrul shop-ului expun: Izabela Mandoiu, designer vestimentar, The 5th Element – designer accesorii (posete si incaltari) si Porphyras – design si pictura pe portelan.
Izabela Mandoiu este un designer roman care creeaza haine cu motive si simboluri traditionale, adaptand stilul popular consacrat cerintelor moderniste. Izabela este de parere ca designul contemporan este intr-o expansiune imbucuratoare. Creativitatea isi are de regula radacinile in traditional, dar este pliata la trendul actual si fiecare creeaza dupa propria viziune. Creatiile ei vestimentare cu influente populare reinvie spiritul patriotic si bucura atat sufletul purtatoarelor, dar si ochii celor din jur.



The 5th Element este un brand premium romanesc de pantofi si genti pentru dama – Custom Made. Recunoscuti pentru designul exclusivist, creativitate, diversitatea pieililor naturale si calitatea cu care sunt manufacturate produsele The 5th Element, ei ofera o gama variata de materiale pentru productie: peste 100 de tipuri de piei naturale, imprimate, lacuite, texturate sau exotice.
Porphyras are ca slogan „Art is closer than you think”, intrucat ofera tuturor sansa de a se apropia de o mica forma de arta si demonstreaza ca nu este necesar sa fii bogat sau sa ai studii in domeniu pentru a aprecia un obiect fin, frumos si util. Cu alte cuvinte, Porphyras inseamna „Arta la cana”. Se lucreaza cu migala si pasiune atat in crearea unei cesti, cat si pentru un set complet, ce pot fi suvenirul ideal de pe litoral.
Shop-ul din incinta Iaki va asteapta sa aflati povestea designerilor care promoveaza valorile romanesti si sa cunoasteti produse autohtone.



Partenerii media care sprijina evenimentul sunt: Alist Magazine, Life.ro, Luxury, Salon TV si Kreatoria.ro, Business Woman, MGK Photography.
Bucurati-va de briza marii, de soare, dar si se shopping!
Program: miercuri-luni, orele 12:00 – 21:00

#DesignerSignature  #RomanianDesigners #IakiShop



Comentarii

Postări populare