Energie, tonifiere si o piele perfecta pentru vara, cu produse naturiste Vegis.ro





Vegis.ro, magazinul online de produse naturiste nr. 1 pe piata din Romania, propune pentru aceasta vara solutii din natura pentru un plus de energie, tonifiere si o piele perfecta.

Cu peste 4 ani pe piata din Romania si un portofoliu de peste 5000 de produse disponibile in stoc si cu livrare oriunde in tara in 24h-48h, magazinul online Vegis.ro si-a castigat pozitia de lider in zona produselor naturiste si mii de clienti fideli, interesati de un stil de viata sanatos si o nutritie bazata pe produse ecologice si naturale.  

Gamele Vegis.ro cuprind produse alimentare, produse bio/vegane, suplimente, cosmetice, detergenti, remedii naturiste, toate avand in comun faptul ca folosesc forta naturii pentru a asigura un stil de viata sanatos.




Energie, tonifiere si buna dispozitie din smoothie-uri cu superalimente Niavis

Una dintre cele mai apreciate game de produse pe Vegis.ro este Niavis, o linie de superalimente, 100% din plante bio, ecologice, nemodificate genetic, raw si naturale.
                                               
Acestea sunt ideale pentru a fi consumate cu regularitate, fiind surse naturale de energie, de frumusete, de tonifiere, de buna dispozitie.  In timpul verii, cand corpul este supus unor temperaturi extreme, pulberile Niavis din plante precum spirulina, baobab, maca si multe altele asigura un plus de energie si un aport considerabil de vitamine si minerale esentiale pentru o stare de sanatate buna.





Uleiul de cocos Niavis, ambalat intr-un recipient de sticla, pentru a-si pastra proprietatile nutritive cat mai mult timp, este un ulei ecologic extravirgin din Sri Lanka, foarte apreciat atat pentru consum intern cat si pentru uz cosmetic.

Gama Niavis cuprinde pulberi de spirulina, chlorella, orz verde, iarba de grau, pudra proteica din orez, faina de cocos, MSM, moringa, baobab, orz verde, turmeric, guarana, seminte de chia, goji, dude albe, astragalus, macaccino, neem, cat`s claw, rhodiola, boabe de cacao, cafea verde, ginkgo biloba, iarba de grau, lucerna, tribulus terrestris, ginseng siberian, kelp si ulei de cocos extravirgin.




De la estetica ambalajului si pana la ultima lingurita de pulbere sau ulei, Niavis inseamna sa te bucuri de calitate si de cele mai bune smoothie-uri, deserturi sau produse energizante pentru corp si minte.




O piele perfecta, cu Bielenda Golden Oils cu uleiuri pretioase
Bielenda Golden Oils este o gama de produse cosmetice care foloseste proprietatile nutritive ale uleiurilor pretioase cu numeroase beneficii pentru piele. Uleiurile selectate imbunatatesc rapid conditia pielii, oferindu-i nutrientii de care are nevoie, indeparteaza senzatia de piele uscata care strange, hranesc in profunzime si ilumineaza pielea.
Fiecare produs din gama Bielenda Golden Oils contine 3 uleiuri pretioase.








Gama contine Produse Ultra Fermitate cu uleiuri pretioase de babassu, fructul pasiunii si fistic (Ulei de baie, lotiune de corp, unt de corp) si Produse Ultra Nutritive cu uleiuri pretioase de argan, perilla si abisinian (ulei de baie, lotiune de corp, unt de corp)


Gamele Bielenda Golden Oils si Niavis sunt disponibile, alaturi de o varietate de alte produse naturiste, pe www.vegis.ro.







Comentarii

Postări populare