Robert Piguet, parfumul verii la Elysee



Parfumul trebuie adaptat in functie de momentul zilei, de stare, dar si de anotimp. Parfumul verii la Elysee este Robert Piguet, o aroma in tendinte, sofisticata, ce poate dezvalui personalitatea oricui…

“Robert Piguet m-a invatat virtutile simplitatii prin care se remarca adevarata eleganta”, spunea Christian Dior.
Parfumurile lui Piguet sunt o contributie inegalabila in lumea olfactiva, au un stil special, unic, o amprenta caracteristica: afinitatea cu bunul gust desavarsit, cu adevarata stare de lux. Este evident ca Robert Piguet detesta banalul si emana rafinament si seductie.

Un parfum de care te vei indragosti la infinit, iar daca doresti sa fii speciala in aceasta vara, poarta parfumul Oud Delice, creat de Robert Piguet. Este un vis dulce, incatusat intr-un parfum seducator si delicios de mistic. Intr-o singura sticluta vei descoperi acorduri irezistibile de ambra caramelizata si aroma mierii de Provence. Oud Delice iti trimite simturile intr-o calatorie exotica. ( 720 lei, 100ml- exclusiv in parfumeriile Elysee).

Un alt parfum Robert Piguet este Oud Divin. Ajunge sa il simti o singura data si vei fi purtata intr-un loc mirific… Vei descoperi o poveste cmplexa, plina de dorinta si intensitate. Atentie! Creaza dependenta!

Precum acordurile mistice ale unui alchimist, Oud Divin este un tonic inexplicabil si imbatabil, un remediu excelent care induce dependenta aproape obsesiva. (720 le, 100ml, exclusiv in Elysee).





Comentarii

Postări populare