Piele fina toata vara cu Rowenta Instant Soft




Frumusetea este o experienta a intregii fiinte. Mai mult decat ce mananci, cu ce te imbraci sau cat de draguta esti, e despre cat de hranit ti-e sufletul, cat de iubita te simti, cat de relaxata esti si cata grija ai de tine. Manechinele si actritele stiu asta: pentru a straluci, e nevoie sa te adori!

Primul lucru de care trebuie sa ai grija este pielea ta. Sesiunile de self-pampering cu aparatul pentru indepartarea semi-definitiva a parului, Rowenta Instant Soft Compact, asigura o piele fina inca de la prima utilizare si pentru timp indelungat.
Tehnologie IPL profesionala
Aparatul Instant Soft Compact foloseste lumina intens pulsata (IPL), o tehnologie eficienta si sigura prin intermediul careia se aplica impulsuri delicate de lumina, care ajung la radacina firului de par, inhibandu-i cresterea. Fata de alte metode de indepartare a parului, tehnologia IPL are avantajele de a fi  nedurerosa, igienica, sigura si cu rezultate permanente.
Sistemul exclusiv Pro Precision, cu rola de distantare si marcaj de avertizare, ajuta la acoperirea tuturor zonelor si previne aplicarea impulsului luminos pe aceeasi portiune de piele de doua ori, evitand astfel riscul de ardere.
Un senzor special blocheaza impulsul luminos daca lampa aparatului nu este in contact deplin cu pielea, iar detectorul de culoare opreste impulsul luminos atunci cand pielea este prea inchisa la culoare.




Cum se foloseste?
Inainte de utilizarea aparatului, parul se indeparteaza cu ajutorul lamei de ras. Astfel, energia produsa de pulsatiile de lumina este canalizata in cel mai eficient mod asupra foliculilor de par.

Intensitatea luminii trebuie setata in functie de tipul de piele si de culoarea firelor de par. Sesiunea de epilare cu IPL se reia dupa doua saptamani, intrucat parul nu creste continuu, ci fiecare fir trece prin faze active si de odihna. Diferentele in fazele de crestere, marimea foliculului si densitatea firului de par variaza in functie de zona in care cresc, dar si de persoana. Sesiunile se reiau apoi o data la cateva luni, pentru intretinere.

Comentarii

Postări populare