Le Galion – Cologne Nocturne, pentru serile speciale de vara



Iubesc parfumurile cu note clasice, pe care le poti purta oricand si oriunde. Genul de arome care ma fac sa spun in sinea mea: “Asta e ceea ce vreau!” Il adulmeci cu dorinte interminabile, iar povestea lui devine povestea ta. Le Galion- Cologne Nocturne te  vrajeste si iti aduce aminte ca orice e clasic si realizat cu suflet va dainui peste timp.



E drept ca alegerea parfumului este, uneori, o decizie grea, mai ales ca paleta e atat de ofertanta. Magazinul Elysee aduce pe rafturile sale minunatii de arome suculente, fresh sau florale pentru sezonul de vara. De aceasta data eu am ales Le Galion- Coogne Nocturne pentru serile frumoase si calde ale lunii iunie. Starea mea de spirit devine pozitiva atunci cand imi dau intalnire cu acest parfum. Are darul de a-ti oferi foame de viata si optimism, iar cine nu a cunoscut inca acest minunat parfum e bine sa il afle…



O lavanda ambrata cu o poveste speciala…

Le Galion- Cologne Nocturne a fost creat de catre Master Perfumer Rodrigo Flores Roux. In timp ce Rodrigo se afla in Berlin impreuna cu logodnica sa si cu Nicolas Chabot(Creative Director & Owner), acestia isi dezvaluie dragostea lor pentru lavanda. Cologne Nocturne a fost rezultatul pasiunii lor, un parfum personal, un omagiu adus lavandei si ambrei.




Cologne Nocturne,  un parfum rafinat, elegant si subtil, creat special pentru a fi purtat atat seara cat mai ales noaptea tarziu.


http://www.elyseeconcept.ro/online-shop/cumpara/ro/le-galion-cologne-nocturne/2225

www.elyseeconcept.ro







  



  

Comentarii

Postări populare