Urban Detox Mask, de la Nivea






Da, îi spun DA acestei măști noi de la Nivea! După ce am primit-o am încercat-o, iar  efortul ei de a mă înfrumuseța într-un singur minut m-a uimit! 1Minute Urban Detox Mask semnează cu mine un contract pe o perioadă foarte lungă. De ce?

Pentru că este soluția perfectă și probabil una dintre cele mai ingenioase. O ador, tocmai pentru că știe cum să îndepărteze impuritățile, știe cum să reducă dimensiunea porilor dilatați și are menirea de a îmbunătăți textura pielii. Secretul stă în formula self-heating și a extractului activ de magnolie. Tenul iși recapătă aspectul neted și sănătos, iar ceea ce îmi place cel mai mult este că această mască îl protejează de factorii externi. Poluarea e ținută la distanță, iar ceea ce trebuie să facem noi este să ne bucurăm și să explorăm orașul cu fața luminoasă și cu zâmbetul pe buze.

O recomand pentru că dovedește eficiență, iar cine nu a încercat acest produs e timpul să o facă! Voi mai spune doar că este un produs revoluționar pe care trebuie să îl avem în trusa noastră de înfrumusețare!



 Te hidratează într-1 minut!

Masca de față NIVEA Urban Detox Mask detoxifică pielea într-1 minut de la aplicare. Tenul este hidratat  intens și oferă un aspect radiant. Ceaiul verde bio și acidul hialuronic sunt amalgamul perfect pentru a produce mixul ideal de îngrijire. 

Modul de aplicare a măștilor Urban Detox Nivea

 Tot ce trebuie să faci este să aplici masca pe tenul curat, mai ales în zona T, adică  pe frunte, nas și bărbie. Atenție, evită zona ochilor și a buzelor! Lasă masca să acționeze timp de 1 minut, apoi clătește cu apă călduță.  Prospectul ne anunță că poate fi folosită zilnic, ori de câte ori simți nevoia că ai nevie ca tenul tău să fie reîmprospătat.

Comentarii

Postări populare