Performanță maximă și silențiozitate, acum cu extra-garanție la aspiratoarele Rowenta






Doar câteva zile ne mai despart de o nouă mini vacanță! Mare, munte, prieteni în vizită sau cel mai nou serial pe Netflix? Da, știm, ai vrea să cuprinzi tot dar cum rămâne cu activitatea ta „preferată” -  curățenia?!
Simplă, când ai la îndemână gama de aspiratoare Rowenta! În plus, dacă achiziționezi până pe 31 decembrie orice aspirator cu sau fără sac din gamele Silence Force și X-Treme Power, beneficiezi de 3 ani garanție extinsă de la Rowenta, la înregistrarea produsului pe http://www.garantieextinsa.rowenta.ro/.


Eficiență maximă și consum redus de energie
It`s a fact! Dacă vrei să te bucuri de zilele libere, trebuie să ai ordine deplină în casă! Scoți din cutie noul aspirator, citești instrucțiunile, dai drumul la soundtrack-ul favorit și te apuci de treabă. Gama de aspiratoare ultraperformante de la Rowenta, transformă curățenia din cea mai neplăcută sarcină, într-o activitate ușoară și rapidă.
Alege gama Silence Force 4A+ & Silence Force 4A Cyclonic și lasă-te inspirat de soluțiile inovatoare dezvoltate de specialiștii Rowenta. Datorită periei Deep Clean, dar și a motorului silențios, performanțele de curățare sunt maximizate, reducând în același timp consumul de energie cu până la 50%.


Filtrare, performanță de aspirare și silențiozitate!
Cu tehnologie de aspirare și sistem avansat de filtrare, praful este aspirat și reținut în proporție de 99,98%, ca tu să te bucuri de o casă strălucitoare J. Aspiratoarele Rowenta combină performanța absolută cu cel mai înalt nivel de silențiozitate: numai 66 dB(A)* la putere maximă și 64 dB(A)* pe modul silențios, nivel comparativ cu o conversație de zi cu zi.
Asadar, ce trebuie să știi despre aspiratoarele Rowenta, indiferent că vei alege unul cu sac sau unul fără sac?
Sunt silențioase, curăță cu precizie, filtrează eficient și sunt prietenoase cu mediul, având un consum redus de energie!

Comentarii

Postări populare