Gelato Madre păstrează originea gustului prin ingrediente italiene naturale







Gelato Madre redescoperă esența gustului pentru a oferi consumatorilor o experiență unică, fiind o gamă care s-a născut din ideea unui produs care să ne readucă la origini. Ingredientele naturale atent selecționate fac ca acest gelato să fie asemănător unui desert delicios care se poate realiza simplu, cu produse care se regăsesc în orice bucătărie.



Gelato Madre este un brand nou pe piața din România, potrivit pentru cei care caută calitatea unui produs artizanal, dar cu posibilitatea de a-l găsi în marile lanțuri de magazine. Acesta face parte din familia produselor G7, care se remarcă prin măiestria cu care caserolele sunt umplute și ambalate manual, chiar și astăzi.


În producția sortimentelor Gelato Madre, maeștri gelatieri se ghidează după două principii: păstrarea rețetelor originale și folosirea unor ingredinete naturale, de origine italiană. Astfel, printre ingrediente se numără  sucul  de Lamâi de Sorento, alunele de Piedmont, fisticul verde din Bronte și laptele praspăt din Alpi. Din colaborări locale cu Ciocolateria Majani, Cofetaria Badiani din Florența și Cafeé Terzi din Bologna au rezultat sortimentele Buontalenti, Cioccolato Majani și Caffè Terzi Bologna.


Gelato Madre Buontalenti  se bazează pe rețeta originală creată de Bernardo Buontalenti în 1565, pentru vizita ambasadorului Spaniei la Curtea Medici. În 1979, Pasticceria Badiani din Florența a reinterpretat celebra rețetă bazată pe lapte integral și praf, frișcă, zahăr și gălbenuș de ou. Doar câteva ingrediente, pentru a recrea gustul original autentic.


Cioccolato Majani  conține cinci ingrediente: lapte integral proaspăt de înaltă calitate, frișcă, zahăr, ciocolată neagră extra 10%, (Cacao Carenero Superior din Venezuela, de la Majani) și cacao degresată. Majani produce ciocolată de înaltă calitate din 1796, urmărind fiecare etapă de producție cu o atenție specială, iar cacaua Carenero Superior oferă un gust intens cu nuanțe de fructe uscate și condimente.








Gelato Madre Pistacchio conține lapte integral, zahăr, frișcă, fistic verde de Bronte în procent de 10% pastă, 2% fistic întreg prăjit și sare de mare din Cervia. Gelato Madre Nocciola este un produs obținut exclusiv din lapte integral de înaltă calitate, frișcă, zahăr, alune de Piedmont pastă (13%) și alune de Piedmont întregi prăjite, în procent de 2,5%, iar Gelato Madre Limone conține doar zahăr, 25% Suc de lămâi de Soronto, lapte praf integral de înaltă calitate, apă și frișcă.
Produsele Gelato Madre sunt importate în România de către compania Maresi Foodbroker și se găsesc în cutii de 800ml/450g în magazinele Auchan, Carrefour, Kaufland și Mega Image, la prețuri recomandate, în funcție de sortiment, între 25 și 35 lei.


Despre G7
Povestea G7 a început în 1958, când Guglielmo Visani a creat primul sau gelato autentic. Născut în Romagna, el și-a dorit ca rețetele vechi și metodele de preparare tradiționale italiene să fie păstrate și duse mai departe, astfel încât consumatorii din întreaga lume să se poată bucura  de un gelato tradițional acasă.








Comentarii

Postări populare