Gelato Madre păstrează originea gustului prin ingrediente italiene naturale
Gelato Madre
redescoperă esența gustului pentru a oferi consumatorilor o experiență unică, fiind
o gamă care s-a născut din ideea unui produs care să ne readucă la origini.
Ingredientele naturale atent selecționate fac ca acest gelato să fie asemănător
unui desert delicios care se poate realiza simplu, cu produse care se regăsesc
în orice bucătărie.
Gelato Madre este un brand nou pe piața din România, potrivit
pentru cei care caută calitatea unui produs artizanal, dar cu posibilitatea de
a-l găsi în marile lanțuri de magazine. Acesta face parte din familia
produselor G7, care se remarcă prin măiestria cu care caserolele sunt umplute
și ambalate manual, chiar și astăzi.
În producția sortimentelor Gelato Madre, maeștri gelatieri
se ghidează după două principii: păstrarea rețetelor originale și folosirea
unor ingredinete naturale, de origine italiană. Astfel, printre ingrediente se
numără sucul de Lamâi de Sorento, alunele de Piedmont, fisticul
verde din Bronte și laptele praspăt din Alpi. Din colaborări locale cu Ciocolateria Majani, Cofetaria Badiani din Florența și Cafeé Terzi din Bologna au rezultat sortimentele Buontalenti, Cioccolato
Majani și Caffè Terzi Bologna.
Gelato Madre
Buontalenti se bazează pe rețeta originală creată de Bernardo Buontalenti în 1565, pentru vizita ambasadorului Spaniei
la Curtea Medici. În 1979, Pasticceria Badiani din Florența a reinterpretat
celebra rețetă bazată pe lapte integral și praf, frișcă, zahăr și gălbenuș de
ou. Doar câteva ingrediente, pentru a
recrea gustul original autentic.
Cioccolato Majani
conține cinci ingrediente: lapte integral proaspăt de înaltă calitate,
frișcă, zahăr, ciocolată neagră extra 10%, (Cacao Carenero Superior din Venezuela, de la Majani)
și cacao degresată. Majani produce ciocolată de înaltă calitate din 1796,
urmărind fiecare etapă de producție cu o atenție specială, iar cacaua Carenero Superior oferă un gust intens
cu nuanțe de fructe uscate și condimente.
Gelato Madre Pistacchio conține lapte integral, zahăr, frișcă, fistic verde de Bronte în
procent de 10% pastă, 2% fistic întreg prăjit și sare de mare din Cervia. Gelato Madre Nocciola este un produs
obținut exclusiv din lapte integral de înaltă calitate, frișcă, zahăr, alune de Piedmont pastă (13%)
și alune de Piedmont
întregi prăjite, în procent de 2,5%, iar Gelato Madre Limone
conține doar zahăr, 25% Suc de lămâi de Soronto,
lapte praf integral de înaltă calitate, apă și frișcă.
Produsele Gelato Madre
sunt importate în România de către compania Maresi Foodbroker și se găsesc în
cutii de 800ml/450g în magazinele Auchan, Carrefour, Kaufland și Mega Image, la
prețuri recomandate, în funcție de sortiment, între 25 și 35 lei.
Despre G7
Povestea G7 a început în 1958, când Guglielmo Visani a creat
primul sau gelato autentic. Născut în Romagna, el și-a dorit ca rețetele vechi
și metodele de preparare tradiționale italiene să fie păstrate și duse mai
departe, astfel încât consumatorii din întreaga lume să se poată bucura de un gelato tradițional acasă.
Comentarii
Trimiteți un comentariu