Știrile PRO TV aduc nunta regală în direct în casele tuturor românilor!





Milioane de telespectatori din întreaga lume vor urmări sâmbătă nunta regală dintre prințul Harry al Marii Britanii și actrița amerciană Meghan Markle, cel mai așteptat eveniment al anului, iar PRO TV a pregătit program special pentru telespectatori.

Sâmbătă, 19 mai, de la ora 11:00, PRO TV difuzează în premieră filmul documentar - ”Meghan Markle: Prințesa americană”. Documentarul prezintă interviuri cu apropiații lui Meghan și ai casei regale, printre care se numără și Samantha Markle, sora acesteia, jurnalistul și prezentatorul Piers Morgan, Paul Burell, fostul majordom al prințesei Diana, dar și Dickie Arbiter, fostul secretar de presă al reginei.

De la ora 13:00, întreaga ceremonie regală va fi transmisă în direct într-o ediție specială Știrile PRO TV, moderată de Cristian Leonte. Alături de el, istoricul Diana Mandache și Paul Brummell, Ambasadorul Marii Britanii în România, vor discuta toate detaliile acestui eveniment grandios și vor urmări din platoul știrilor cele mai importante momente ale zilei: sosirea invitaților, slujba de la capela St. George, dar și plimbarea cu caleașca regală. În timpul ediției speciale, un corespondent special Știrile PRO TV va avea intervenții LIVE de la Castelul Windsor.

La nunta regală sunt așteptați 600 de invitați, printre care și actorul George Clooney, cântăreții Elton John și Sting, dar și Serena Williams.

Sâmbătă, începând cu ora 11:00, PRO TV a pregătit pentru toți românii un program special, în care vor afla informații despre prințesa americană și vor urmări în direct nunta regală de la Windsor.

Foto: Samir Hussein/Getty Images


Comentarii

Postări populare