"Strainul de langa mine", cel mai nou roman semnat de Irina Binder, poate fi comandat incepand de astazi pe Libris.ro
Cea mai recenta carte semnata Irina Binder poate fi comandata incepand de astazi pe Libris.ro. "Strainul de langa mine" este disponibila cu autograf si dedicatie personalizata exclusiv pe Libris.ro. Precomenzile se pot plasa incepand de astazi, ora 18.00, pe Libris.ro.

Cel mai bine vandut autor roman

Irina Binder este cel mai bine vandut autor roman al ultimilor ani, datorita seriei “Fluturi” si  volumului “Insomnii”, fiecare dintre ele fiind bestseller.
Cartea “Fluturi 3”, lansata in 2016, a vandut pe Libris.ro peste 10.000 exemplare in primele 24 ore de la deschiderea precomenzilor.

Mult asteptat de fanii Irinei Binder, romanul “Strainul de langa mine” va deveni cu siguranta bestseller pe Libris.ro. Cartile Irinei sunt foarte bine primite de publicul Libris.ro, se plaseaza permanent in top vanzari, chiar si dupa multi ani de la lansare. Cu siguranta noul volum nu va face exceptie si va inregistra comenzi record, mai ales ca avem si carti cu autograf si dedicatii in exclusivitate si este disponibil in premiera la noi” –Laura Teposu, Fondator si Director Dezvoltare Libris.ro.

Primele informatii despre cartea “Strainul de langa mine”

Noul roman are ca eroine trei prietene, “de varste diferite, cu povesti diferite, demente, dar reale suta la suta”.
Cartea este inspirata si de aceasta data din realitate si promite povesti picante, fara cenzuri.
Cu stilul ei inconfundabil si cu finetea si curajul care au cucerit definitiv milioane de cititori, Irina Binder sparge si de aceasta data tiparele, obisnuintele si prejudecatile, pentru a lasa vederii ceea ce suntem cu adevarat si pentru a ne rafina privirea ca sa vedem cine ne este realmente Strain si de ce.

"M-am gandit la un moment dat sa nu exagerez, dar o voi scrie asa cum simt, fara cenzuri... Sunt sigura ca o sa va placa si ca veti indragi mult personajele. Povestea este inspirata din realitate. Sper sa reusesc sa va transmit emotiile personajelor, dar si mesajele pe care le ofera povestea." – Irina Binder, despre “Strainul de langa mine”.

Strainul de langa mine
Este omul caruia i-ai daruit timp de multi ani – poate o viata intreaga – cele mai bune ganduri, visuri, sentimente si realizari ale tale.
Este vecinul sau colegul cu care te intersectezi uneori, cu care poate ca te si saluti si care isi traieste bucuriile si tristetile vietii la o usa sau la un perete distanta de tine.
Este necunoscutul pe care hazardul sau Destinul ti-l aduce in cale intr-o buna zi, pret de o conversatie ce iti schimba viata.
Este acel miez al tau adeseori lasat in tacere, in uitare, dar care isi face auzita vocea deopotriva stranie si familiara atunci cand te privesti cu adevarat in oglinda.
Cine esti Tu? Cine este Celalalt?

Despre Libris.ro
Fondat in 2009, Libris.ro este o afacere 100% romaneasca si cea mai mare librarie online din Romania. Peste 120.000 de titluri de carte stau la dispozitia cititorilor pe Libris.ro, alaturi de jocuri pentru copii, board games, muzica, filme si cadouri.
Din decembrie 2014, Libris.ro s-a alaturat Organizatiei "Salvati Copiii" in proiectul de reducere a mortalitatii infantile in Romania.

Comentarii