Mica Arganaraz, Prada muse






























Mica se află printre primele 50 de modele ale lumii.  S-a născut în Argentina, iar cariera sa a luat avânt în anul 2012. Coperțile de revistă s-au grăbit să îi găzduiască foarte des chipul ce trădează o tipă rebelă, naturală, fermecătoare prin atitudinea ștrengărească, aproape băiețoasă.

Aparițiile în British Vogue, Vogue Italia, Vogue Japan, Vougue China, Vogue Paris sau Vogue Rusia i-au adus renumele meritat.  Azi, Mica Arganaraz e transformată într-o adevărată divă de numeroși designeri interesați să o aducă în prim-plan atunci când shooting-urile se vor a fi interesante.

Interesantă este Mica și alura sa  androgină, simpatică, dar mai ales copilăroasă. O făptură umană care se remarcă printr-o simplitate ce te copleșeste. Sofisticată prin inteligență, nonșalanță, naturalețe.

Da, iubesc dezinvoltura cu care se afișează, la fel de mult iubesc ținutele ei care ne lasă să înțelegem că are o natură pură, neprefăcută, integră.  Mica se identifică mai ales cu hainele în croieli și tăieturi simple,  care alcătuiesc un look deloc banal, deloc anost. Chiar dacă afișează o atitudine rebelă, se întrevede și acea grandoare a unei femei frumoase. Exprimă autenticitate și pare genul  pentru care nu există frontiere. Transmite libertate și acel NO LIMITS luat parcă prin jurământ încă din copilărie. O fată care nu se sinchisește, încrezătoare în tot ce are de oferit, de arătat lumii care vrea să o vadă. Ceva ce vine din interior cu mult frumos și nebunie, cu intensitate maximă.

Muză pentru Prada, pe Mica Arganaraz o veți mai putea găsi în campaniile marilor designeri internaționali cu renume ca Yves Saint Laurent, Alexandre McQueen, Chanel, Tom Ford, Louis Vuiton. Michael Kors, Versace sau Calvin Klein. Nu a lipsit nici din reclamele H&M sau Mango.









I














































































Comentarii

Postări populare