Ulyana Sergeenko- 11 tinute ce compun o simfonie de primavara. Le-ai purta?Hainele create de Ulyana Sergeenko emana fericire! Te acapareaza, iar tu, ca femeie, iti doresti sa le imbraci, sa te desprinzi de turma urbana si sa arati ca poti avea atitudine. 

Veti spune ca pentru astfel de tinute e nevoie de o viata marginala ce nu se potriveste timpului si locului. Dar hai sa incercam sa fim curajoase in diminetile noastre din oglinda si sa alungam intunecimea pieselor vestimentare banale. 

Sa aratam ca avem in sange sentimentul creatiei pentru a naste capodopere vestimentare dupa care sa intoarca oricine privirea pe strada.

Primavara ne ofera  posibilitatea sa afisam un look spectaculos. Iti astern pe aceasta pagina de blog 11 dintre tinutele primavaratice ale designer-ului Ulyana Sergeenko, iar tu decizi ce ti s-ar potrivi. 

Deci, cale deschisa spre individualism. Eu am ales-o pe ea si ma vad imbracata in rochiile acestea desprinse din povestile cu tarine, din care nu lipsesc dantelele fine si parfumul unor vremuri mult apuse.

Comentarii