Blefaroplastie prin laser, tratament cu efect imediat





Odată cu trecerea timpului, pielea își pierde elasticitatea și forța musculară. Procesele au loc și la nivelul pleoapelor, favorizând reliefarea țesuturilor adipoase atât la nivelul pleoapei superioare cât și inferioare, ceea ce duce la îmbătrânirea pielii.
Specialist în dermatologie și estetică, dr. Daniela Cățănaș (www.drcatanas.ro) ne propune o intervenție cu laser care ne scapă de această problemă și care redă tenului elasticitatea pierdută. „Blefaroplastia realizată prin laser, fără chirurgie, este ultimul tratament cu efect imediat și de lungă durată în tratarea pleoapelor superioare și inferioare. În clinică, această intervenție se realizează cu ajutorul laserului, ce permite efectuarea operației în cele mai bune condiții și cu rezultate estetice excelente. Efectul intervenției este imediat și de lungă durată”, ne-a declarat dr. Cățănaș.

Blefaroplastia poate fi completată în cabinetul din str Puțul lui Zamfir, nr 37, București și prin alte tratamente recomandate special pentru tenul tău de un medic cu o experiență de peste 8 ani în domeniul dermatologiei estetice. „Consider că scopul tratamentelor dermatoestetice este acela de a face pacienții să arate bine, relaxați și proaspeți, dar fără a avea un efect vizibil al aplicării unor astfel de tratamente”, a adăugat dr. Daniela Cățănaș.


Comentarii

Postări populare