Fleurs de Roumanie, Parfumuri Naturale din Iubire pentru Natură





În luna iubirii, Your Personal Aroma lansează colecţia capsulă Fleurs de Roumaniedin iubire pentru natură, o colecţie de cinci parfumuri esenţă 100% naturale din macerate românesti cu note de vârf de  magnolie, narcise, lăcrămioare, tei sau caprifoi. Parfumurile au note verzi fresh sau gurmande, și sunt incapsulate ȋntr-o sticluţă verde translucid de 20ml cu design ȋn formă de floare, așa cum spune și conceptul. Parfumeria naturală vine astfel cu un mesaj puternic inspirat de tendinţele internaţionale, ȋn care notele verzi și esenţele naturale revin ȋn forţȋn preferinţe, pe fondul unui an creativ dominat de culoarea verde Greenery, ce inspiră la natură și prospeţime.  Preţul este de 350lei pentru oricare din cele cinci parfumuri esenţă de 20ml.
Lansarea colecţiei a avut loc pe 4 februrie 2017, ȋn noul atelier atemporal din Casa cu Arome,  printr-un atelier experienţial de creatie a parfumului personal, ce a recreat atmosfera si preţiozitatea  artei parfumului din vechile timpuri de la curţile regale, când parfumurile erau realizate doar din esenţe naturale, acum accesibile și publicului. Preţurile colecţiilor Your Personal Aroma sunt permissive, ȋntre 100lei-600lei, ȋn gramaje de 10-20-30-50-100ml, existând și o variantă unicat Your Personal Aroma, creată pe comandă și personalizată ȋn funcţie de opţiunile 
clientului, ce ajunge la 1500lei.







Fiecare din cele cinci parfumuri  trezește  dorul de casă, de copilarie, o bucurie interioară ce ne conectează cu locurile ȋn care ne-am născut, am copilărit sau care ne-au marcat viaţși naște amintiri profunde, nostalgice și de ȋmplinire sufletească.
Conceptul Fluers  de Roumanie - din iubire pentru natură,  readuce ȋn prim plan ideea de gradină cu flori proaspete, o gradină bucolică, secretă și edenică apropiată casei. Colecţia va avea nume bilingve, fiind destinată atat publicului intern, dar și internaţional.
Magnolia, Iubirea mea/ Magnolia, My Love
Narcissus seducător/ Seduced by Narcissus
Lacrăma cu dor de acasă / Home of dear Lilly
Flori de tei/ Lindenflowers
Dragu mi-s / Honey Me
Fiecare ingredient din notele de vârf a fost ales cu mare atenţie  pentru a fi o reprezentare cu puternic ADN romanesc mare-munte, astfel ȋncat magnolia, narcisa, lacrămioara, teiul sau caprifoiul devin ambasadori olfactivi ai plaiurilor românești.
Începând din luna Februarie, atelierul Casa cu Arome iși deschide porţile pentru ateliere experientiale olfactiv-gurmande, de creaţie parfum  sau aromaterapie ȋn stil franţuzesc, german sau oriental, câși pentru clienţi ce iși doresc un parfum cu adevărat natural de colecţie sau personalizat, de corp sau de ambient.



Raluca Vasile
Parfumier certificat, Consultant, Blogger, Scent Designer
Creator Concept Your Personal Aroma – Artisan Parfums
Va asteptam si in atelierul Casa cu Arome
din str Ion Slatineanu nr 26 , sector 1 Bucuresti (zona Dorobanti – Perla)
0040 721241027

Comentarii

Postări populare