Sărbătorește luna iubirii cu sucurile naturale în culoarea pasiunii, de la Cold Pressed Juicery



De un lucru suntem siguri, iubirea trece prin stomac, mai ales în luna iubirii. Surprinde persoana dragă cu alegeri sănătoase și delicioase, sucuri naturale, pline de nutrienţi, pentru care sigur îți va fi recunoscătoare. În februarie, îţi recomandăm să încerci sucurile roşii naturale, presate la rece, de la Cold Pressed Juicery.

RED 1
Sucul Red 1 conţine sfeclă roşie, morcov, ţelină, măr roşu şi lime.
Este bogat în antociani - antioxidanţi puternici care neutralizează radicalii liberi, reducând riscul de cancer şi de îmbătrânire prematură a pielii. De asemenea, acest suc este și o bună sursă de potasiu, importantă pentru îmbunătăţirea sănătăţii oaselor, contribuind la reducerea riscului de osteoporoză, dar şi la scăderea tensiunii ridicate.


RED SMOOTHIE 1

Un smoothie din sfeclă roşie, morcov, măr, avocado, ghimbir şi lime.
Hrănitor și cu o consistență cremoasă, acesta are proprietăți antioxidante și ajută la menținerea sănătății sistemului cardiovascular. Este o bună sursă de vitamine: A, B1, B2, B3, B6, C, E, K, betacaroten, calciu, fier, magneziu, zinc, acid folic, potasiu, fibre solubile, zaharoză și grăsimi naturale (fructoză din fructe) și o mare cantitate de antioxidanți naturali. Ajută la menținerea sănătății corpului și dă o senzație de sațietate prelungită. Se poate folosi ca o gustare energizantă înaintea începerii exercițiilor fizice sau ca o modalitate excelentă, gustoasă și sănătoasă de reîncărcare a „bateriilor” atunci când ai nevoie.


SUMMER BREEZE 4


Sucul roşu din gama Summer Breeze conţine rodie, grapefruit şi ananas.
Sucul Summer Breeze 4 este remediul delicios al zilelor călduroase și secretul siluetelor de invidiat. Rodia are antioxidanți puternici precum polifenoli, tanini și antocianini, care ajută la sănătatea inimii. Ananasul este un fruct bogat în vitamine (A, B, C, E), dar și în bromelină, fosfor, iod, fier, calciu, iar grepfruit-ul este bogat în vitamina C și ajută la combaterea radicalilor liberi care pot face ravagii în corp. Această combinație de fructe previne obezitatea și contribuie la vindecarea anemiei.

Toate produsele Cold Pressed Juicery sunt codificate după culori, pentru că fiecare persoană trebuie să consume un curcubeu de fructe și legume în fiecare zi. Cu o gamă diversă de sucuri green, red, orange, smoothie-uri green și milks, smoothie-uri din lapte de migdale, cafea infuzată la rece, dar şi programe personalizate de cleanse, principala preocupare a Cold Pressed Juicery este calitatea produselor, 100% raw, naturale și nepasteurizate.




Produsele Cold Pressed Juicery pot fi achiziționate online pe www.coldpressedjuicery.co sau din locaţiile Rawyal (AFI Palace Cotroceni şi Bucureşti Mall - Vitan), Soup Up! (Băneasa Shopping City, Piaţa Amzei, ParkLake Mall, Pipera Plaza), Artichoke Coffee Shop, Two Minutes Coffee Shop, 1 minute - Spitalul Sanador Piaţa Victoriei, Hotpod Yoga, Hermitage - Urban Hub, Market Nord.





Comentarii

Postări populare