Cuvantul cheie al lunii februarie e LOVE. Ce punem pe raftul de frumusete?




Cum stai cu DRAGOSTEA in 2017 ?


Cine zice ca februarie nu trebuie sa fie o luna plina de dulciuri si inimioare? Se apropie Valentine’s Day si Dragobete!

E momentul sa te lasi sedusa de spiritul iubirii, asa ca fa ceva care conteaza cu adevarat. Pentru tine si perechea ta. Ceva ce te face sa te simți bine.
In luna iubirii, Melkior iti propune sa porti rosu – culoarea care te face sa te simti sexy, provocatoare, seducatoare, iubita si care iti da energie sa iubesti cu patima.
Accepta, intra in jocul dragostei si bucura-te! O poti face!
Cuvantul cheie al lunii februarie e LOVE. Ce punem pe raftul de frumusete?





1     RUJ
Rujul poate fi aplicat ca atare, direct pe buze, sau poate fi aplicat cu ajutorul unei pensule pentru buze. Pentru o rezistenta mai mare si pentru un aspect bine definit este recomandata folosirea unui contur de buze inainte de aplicarea rujului. Pentru un aspect impecabil este necesara hidratarea buzelor si se recomanda efectuarea unui peeling delicat in prealabil. Poarta in februarie nuantele Le Rouge, Cosmopolitan Red, Fire, Cardinal Red, Deep Love, Lovely Pink, Sweet Love.



2
.     LUCIU DE BUZE
Dintre cele mai luminoase si stralucitoare tonuri de Luciu de Buze, poti conta in februarie pe Cayenne, Coral Crush si Sorbet. Prezinta o textura usoara si confortabila. Contine unt de Shea si Jojoba.



3    

CREION CONTUR BUZE
Pentru machiajul buzelor e potrivit creionul de contur; are o formula extra soft care se aplica fin si usor pe buze. Prezinta culoare intense, acoperire excelenta, conturare precisa si nu se intinde. Poate fi aplicat direct pe buze, redesenand buzele sau conturand forma naturala a buzelor sau poate fi aplicat pe mana si cu ajutorul unei pensule pentru buze. Rujul si conturul nu trebuie sa fie in acelasi ton.




4    FARD DE PLEOAPE
Din trusa de machiaj nu trebuie sa-ti lipseasca fardul de pleoape. Culorile lunii? Kiss Me, Sienna, Lilith, Coral, Volcano, Red Leaf, Joyeux. Se aplica pe pleoape cu ajutorul pensulelor speciale. In functie de efectul dorit, se aplica produsul in textura aleasa (mat sau sidefat) cu ajutorul unei pensule. Pentru a obtine o culoare mai intensa, fardurile sidefate pot fi aplicate si cu pensula umeda.


5     LAC DE UNGHII
Si manichiura trebuie sa arate impecabil acum. Iata nuantele de oja potrivite pentru luna iubirii sunt: Wild Love, Attraction Fatale, Red Kiss, Paris Red, Pure Seduction, Jasper, Rubi, Fire, Red Star.

6     OJA SEMIPERMANENTA
Pentru manichiura poti incerca si tonurile moderne de oja semipermanenta Ever Love, Ever Red, Ever Rouge, Ever Kiss, Ever Passion, Ever Twist, Ever Fun, Ever Hot.
7    
DECORURI UNGHII

Unghiile pot fi innobilate cu decoruri adezive cu motive florale sau cu inimioare. Pana si pila de unghii respecta sloganul lunii!



8     
OJA PENTRU COPII
In februarie e permis sa ne jucam! Deci putem sa-i includem si pe copii pentru ca Melkior a creat oje special pentru ei: Coral, Fuchsia, Pink. Prezinta o formula delicata, pe baza de apa, nu are reactii adverse asupra unghiilor si cuticulelor copiilor. Se aplica usor si se indeparteaza la spalare.


Comentarii

Postări populare