Tendinte machiaj primavara 2017. Pe ce pun accent make-up artistii!







Sezonul de primavara-vara 2017 arata extrem de bine, cu modele de make-up spectaculoase si usor de purtat. 


 2017 dedicat femeilor  curajoase, care actioneaza repede si spontan! Pentru femeile care iubesc cochetaria si stiu sa se puna in valoare.




In primavara anului 2017, tendintele de frumusete nu sunt doar despre natural – multe dintre ele sunt destul de indraznete si ofera o multime de culoare. In plus, cele mai multe culori sunt tari si in acelasi timp le-am putea numi funky.

Costina Lumezeanu, make-up artist care a avut numeroase colaborari pentru videoclipuri si shooting-uri alaturi de regizori si fotografi renumiti, dar si artisti precum Irina Rimes, Nicoleta Nuca, Lariss, Carla’s Dreams, Yanka, Mira, Vanotek, Lucia, Gjan, Ivana, Lori, ne dezvaluie cateva dintre tendintele noului sezon    idei pentru un stil de impact, ce pot fi realizate de orice pasionată de machiaj care este gata să își asume statement look-uri:

Anii ’80. Se pare ca anii ’80 reprezinta o referintă nelimitata pentru make-up artisti. In prezent, se poarta blush-ul aplicat din abundenta pe obraji, insa plasat ascendent, spre tample si arcada.





Fard grafic si indraznet. Fardul de pleoape colorat este o oportunitate pentru make-up artistii pentru a-si demonstra creativitatea si capacitatea de a lucra cu culorile.


Machiaj smokey. Machiajul ochi smokey este un adevarat clasic, iar in primavara / vara 2017 este o adevarata tendintă de machiaj. 


Sprancene groase. Parte a aspectului natural si minimalist, intalnim sprancenele groase in tendintele sezonului 2017. Le regasim periate, cu o grosime care denota un aspect curat, sau periate in sus pentru a parea cat mai pline, unele sprancene au fost date cu putin fard de obraz roz si eyeliner maro.






Costina Lumezeanu a fost intotdeauna pasionata de desen, pictura si tot ceea ce tine de culori. In mod natural au urmat cursurile Kruger-Brent Agency, Beauty & Make-up Academy. La inceput a facut body-paining si make-up, iar in anul 2014 a avut oportunitatea sa o intanleasca pe Andra Manea, make-up artist oficial L’Oréal Paris. 

Experienta vasta a Andrei si toate proiectele la care au colaborat impreuna au ajutat-o sa se perfectioneze si sa inteleaga ce inseamna sa fi make-up artist profesionist.


Costina Lumeazeanu abordeaza cu aceeasi placere machiaje diverse, de la cel mai natural make-up/no make-up look la machiaje beauty, bride, creative/fashion sau efecte speciale.

Facebook: 

https://www.facebook.com/costina.lumezeanu.makeup/


Instagram: https://www.instagram.com/costinalumezeanu/

Comentarii

Postări populare