Creating Smile – noua clinica dentara din centrul Bucurestiului

Povestea zambetelor imaculate a luat nastere la inceputul acestui an in zona centrala a Bucurestiului, acolo unde dr. Yazan Aqrabawi, specialist in estetica dentara si fost coordinator al clinicii Dental Crown a avut curajul sa investeasca intr-o clinica dentara de ultima generatie, specializata in tratamente stomatologice.
Clinica Creating Smile
Avand in vedere teama oamenilor de durere si de medicul dentist, echipa clinicii are grija ca intr-un mediu placut si prietenos, pacientii sa fie primiti intr-o atmosfera calda si calma. De la intrare pana in cabinet, de la pereti pana la aparatura de ultima generatie, clinica dispune de un design modern, elegant si decorat atent pana la cel mai mic detaliu.
Despre echipa Creating Smile
Echipa multidisciplinara pe care dr. Yazan Aqrabawi o are alaturi face diferenta, iar dovada sunt pacientii multumiti si faptul ca acestia se reintorc cu aceeasi bucurie si incredere.
Dr. Marius Gociu, coordonator department chirurgie si implantologie, dar si asistent universitar la Umf Carol Davila este cel care alaturi de dr. Yazan va transforma clinica intr-un centru de excelenta in implantologie si estetica dentara, destinat procedurilor complexe, precum interventiile chirurgicale sau implanturile dentare.
De asemenea, clinica dispune si de servicii stomatologice, asigurate de medicul specialist Dr. Berivan Haj Abdo, dar si servicii de ortodontie asigurate de medicul specialist ortodont Patroi Elvira, asistent universitar al Catedrei de Ortodontie din cadrul UMF Carol Davila.

Comentarii

Postări populare