Vedetele au venit să testeze cele mai în vogă aparate pentru înfrumusețare, la studio Maria Păuna
Make-up artistul Maria Păuna a revoluționat piața de beauty din România, reușind să aducă în atenția tuturor iubitorilor de beauty noile aparate pentru tratamente faciale și corporale, care fac minuni chiar de la prima sedință.

Miercuri, 21 decembrie, salonul ”Make up your mind by Maria Păuna” a găzduit  evenimentul de lansare a celor mai inovatoare aparate de înfrumusețare, unice în România. Totul s-a desfășurat într-o atmosferă prietenoasă și relaxantă, la care au luat parte vedete precum Geanina Ilieș, Mihaela Călin, Adina Buzatu, Adina Halas, Eniko Georgescu.

Maria Păuna, o creatoare de frumos, interesată tot timpul de ultimele tendințe în domeniul beauty, a testat pe propria piele aceste tratamente, iar rezultatele pe care le-a avut au determinat-o să aducă în studioul ei cele 3 aparate minune: Endospheres, CooLifting - Beauty Gun și Tixel.

În cadrul evenimentului, medicul dermatolog Adina Mărgăritescu a povestit despre tehnologia Tixel, inovația în tehnologia fracționată de rejuvenare a pielii bazată pe un sistem de ablație termo-mecanică, ce se adresează problemelor legate de fotoîmbătrânire, modificări de textură și tonus al pielii, cicatricile postacnee, dar și ridururilor profunde și liniilor fine. Rezultatele sunt vizibile chiar de la prima ședință.

Noutatea pe piata din România este pistolul de tratament CooLinfting. Pulverizează asupra țesuturilor faciale un puternic flux CO2 la o temperatură foarte scăzută și o presiune ridicată, combinată cu o concentrație extrem de mare de compuși activi atomizați. Este cel mai spectaculos și rapid tratament cu efecte vizibile într-o singură sesiune, cele 5 minute de tratament vor șterge urmele a 10 ani. Tratamentul CooLifting generează un efect imediat (lifting) de netezire a pielii, eliminare a ridurilor superficiale și reducere a ridurilor adânci, urmate de un efect de întinerire de durată.

Ioana Vasilescu, terapeut Endospheres, a subliniat faptul că acest aparat este singurul aparat de pe piață ce lucrează prin microvibrație compresivă! Este considerat ultima frontieră în bodyshaping și cel mai eficient tratament anticelulitic! Are 4 acțiuni sinergice: acționează asupra sistemulul vascular, drenează, remodelează și are efect analgezic pentru primele 4 ședințe. După o cură cu 12 ședințe este demonstrat clinic că pacienta va scădea cu 2,5 cm la nivelul coapselor și minim 2 mărimi la haine. Majoritatea aparatelor de pe piață lucrează pe principiul aspirației și contracției mușchilor, însă receptorii pielii reacționează la microvibrație, ci nu la aspirație.
Veți beneficia de o consultatie gratuită și o sesiune de probă de asemenea gratuită pentru unul dintre tratamentele menționate, în cadrul salonului http://www.mariapauna.ro/
Comentarii