Chef Hausmann, elvețianul care gătește cu suflet pentru români



Chef Jakob Hausmann este elvețianul care de mai bine de 19 ani gătește cu pasiune pentru români. De această dată a pregătit o ciorbă de legume, în fața restaurantului său din Centrul Vechi al Capitalei, pentru nevoiași și nu numai. Jakob, în colaborare cu preotul paroh al bisericii Sfântul Antonin, a preparat peste 400 de porții de ciorbă de post, de care s-au bucurat toți oamenii ce s-au aflat în trecere prin zonă. Ciorba preparată de Chef Hausmnann a fost apreciată  inclusiv cațiva  turiștii străini, care s-au declarat încântați de faptul că încă mai există oameni care se gândesc să-și ajute semenii.




”Dacă vrei să faci o faptă bună nu ai nevoie de averi, ci trebuie doar să depui un minim de efort ca să oferi zâmbete celorlalți. Ideea acestui proiect este de a-i sensibiliza pe cei care au posibilități financiare să facă o faptă bună, ajutând oamenii sarmani cu bani, haine sau cu ceva de mâncare”, declară Chef Hausmann.

În sezonul rece, Jakob Hausmann, dorește să ofere o masă caldă o dată pe lună, tuturor celor care trec pe stradă, prin fața restaurantului Mica Elveție.


Comentarii

Postări populare