Cum să realizezi singură un machiaj profesionist de Revelion. Elf, un ajutor de nadejde...






Revelionul se apropie cu paşi repezi, iar noi trebuie să ne pregătim din timp cu tot ceea ce este necesar pentru a fi frumoase în noaptea dintre ani. Trebuie să fim atente la ţinută, dar în aceiaşi măsură şi la machiaj. Îti poţi realiza şi singură un machiaj profesionist dacă ai produsele necesare. Iar e.l.f. Cosmetics îţi oferă câteva sfaturi astfel încât machiajul tău să fie WOW, iar tu să fii o apariţie de senzaţie.


Cum poţi realiza un machiaj profesionist? Este vorba despre ideea de a şti să îţi accentuezi trăsăturile şi de a urma câţiva paşi simpli pentru machiajul ochilor:
·        

Începe întotdeauna cu primerul. Acest pas este foarte important, deoarece primerul ne ajută să avem un machiaj care se păstrează pe ochi timp îndelungat, rămâne la fel de intens şi nu se strânge în pliul pleoapei.





·         



Continuă alegând fardurile de ochi. Poţi opta pentru un machiaj de seară mai subtil, însă în noaptea de Anul Nou noi toate ne dorim să arătăm perfect şi să îndrăznim puţin mai mult decât în serile obişnuite. De aceea îţi propunem un machiaj accentuat cu buze burgundy şi smokey eyes. Fiecăreia îi stă bine cu un anume tip de machiaj, dar este ştiut faptul că fardul negru complementeaza orice culoare a ochilor.

·         Alege un eyliner dacă îţi doreşti cat eyes. Cu tuşul de ochi cremă e.l.f. Studio îţi poţi creea acea “dungă”  alungită, dreaptă, groasă sau subţire, aşa cum vrei tu. Este incredibil cum un asemenea produs, de care aparent te-ai putea lipsi, poate schimba în totalitate imaginea feţei. Aşa că alege să-l foloseşti, un make up în stil cat eyes îi stă bine oricui!.

·        Accentuează privirea folosind un mascara. Acesta este secretul fiecărei femei care doreşte să îşi accentueze şi să îşi scoată în evidenţă ochii, indiferent că optează pentru un machiaj mai strident sau unul extrem de simplu. Dacă vrei doar ca genele tale să iasă în evidenţă, aplică un mascara 3-in-1 e.l.f. pentru alungire, cu care vei face minuni cu genele tale!



  Încheie cu conturarea sprâncenelor. Fie că sunt blonde, şatene sau brunete, sprâncenele nu trebuie să fie nici prea groase, nici prea subţiri, ci trebuie să se potrivească feţei fiecăreia. Aşa că îţi recomandăm ca sprâncenele tale să fie pensate frumos, apoi machiate cu ajutorul unui Kit de sprâncene pentru conturare şi definire. Pentru ca firele de păr să stea fixate, este nevoie de un  mascara transparent pentru gene şi sprâncene e.l.f. Essential care să le “îmblânzească”. 

·        Ultimul pas, dar cel mai IMPORTANT este fixarea machiajului cu ajutorul sprayului pentru fixare machiaj. Când vei ajunge dimineaţa acasă, vei avea surpriza să constaţi că machiajul tău este intact, la fel de frumos ca şi în momentul în care ai plecat la petrecere.


Nu ne rămâne decât să vă dorim PETRECERE FRUMOASĂ, oriunde şi cu oricine veţi fi! 



Comentarii

Postări populare