Gene frumoase cu Botox Lash
Botox Lash este o procedura care vine in intampinarea clientelor care nu-si doresc extensii de gene sau sunt in perioada de pauza a genelor false. Avantajul serviciului il reprezinta procedura care consta intr-un tratament de regenerare si hidratare a genelor naturale, cat si conferirea unui aspect curbat, voluminos si culoare intensa a genelor naturale.

Cum actioneaza Botox lash asupra genelor naturale?
Procedura Botox lash are la baza aceeasi pasi ca si Laminarea de gene, insa produsul de Botox Lash aduce in plus rezultate incredibile de benefice:
Laminarea are ca scop îngrosarea si curbarea genelor naturale, fara a mai fi nevoie de rimmel. Acest procedeu este destinat tuturor iubitoarelor de frumos, care merg insa pe linia naturalului. Datorita metodei de realizare, procedeul de laminare a genelor le ofera acestora pe termen indelungat o culoare ideala si o curbura naturala, flexibilitate si elasticitate, conturind intr-un mod subtil forma ochilor.

·        Ingroasa firul natural oferind aspect dublu de volum
·        Stimuleaza cresterea si regenerarea genelor naturale
·        Curbeaza genele naturale in functie de dorinta clientei ( sunt 3 curburi in functie de lungimea genelor naturale)
·        Hidrateaza in profunzime firul natural
·        Pigmentul tratamentului transforma firele de gene blonde in gene negre (puteti renunta si la rimel)
·        Genele naturale isi redobandesc puterea de rezistenta pierduta in urma produselor cosmetice, gene false si extensii de gene
·        Ochii capata o expresivitate naturala cu efect de lifting
·        Hraneste geana naturala cu vitamine si minerale

Cui ii este interzisa procedura de Botox lash?
·        Persoaneleor care au suferit operatie chirurgicala in jurul ochilor, pana la reabilitarea zonei
·        Intoleranta individuala la unul ditre substantele componente ale tratamentului de Laminare cu Botox
·        Nu se recomanda in timpul prezentei diferitor  infectii sau boli de ochi

Recomandari dupa procedura Botox Lash:
·        In primele 24 ore trebuie evitata expunerea la aburi si apa ( nu se spala zona )
·        In primele 24 ore nu se aplica nici o solutie si nici un produs cosmetic in zona ochilor
·        In primele 24 ore evitam atingerea genelor, sau frecarea la ochi

Recomandari aditionale:
-procedurile de Laminare a genelor si Botox Lash pot fi efectuate in aceeasi zi, dupa indepartatea genelor false sau extensiilor de gene;
- procedura poate fi efectuata odata la 1,5 luni in primele 3 luni apoi odata la 2 luni pnt un efect de durata;

Durata tratamentului este de 75 min
Efectul dureaza 6-8 saptamani, se duce treptat fara a afecta aspectul. Din a doua procedura gene natural devin mai dese cu
40 %.

Mod de lucru:
1.     Sigilam cu ajutorul unor pach-uri cu gel genutele de jos.


2.   Curatam genutele cu o solutie speciala.

            3.  Unul dintre cei mai importanți pași: selectam brigudiul potrivit                    in functie de lungime genelor naturale si de curbura care o dorim ca rezultat ( 3 marimi)
Cu ajutorul unui adeziv special se lipesc genutele de brigudiuri.

În continuare, o sarcină foarte importantă este de a stabili genele perfect drepte.
Pentru ca fiecare geana sa stătea una lângă celălalta și a avea aceeași direcție în raport cu celelalte.


4. Se aplică compoziția N.1  pentru gene. Ingrediente nu trebuie să intre în contact cu membrana mucoasa sau pielea!


Timpul de actionare va fi: 10, 12 sau 14 minute in functie de grosimea genelor naturale.

5. Se indeparteaza preparatul si se aplica solutia cu N.2 care se lasa sa actioneze de la 5 la 7 minute (in functie de cat timp a fost lasat preparatul N.1)
               
6. Indepartarea solutiei.


7. Se aplica pigmentul de colorare. Cu ajutorul unei pensule sau o perie pentru a aplica vopseaua pe gene. Abordarea maximă la rădăcini, dar nu ajungem la mucoasa sau pielea!
Expunerea de timp a pigmentului este  5-10 min.


8. Dupa indepartarea vopselei se aplica Botox-ul ( care se prepara din timp ) si se lasa sa actioneze 10 min.
Botox-ul are ca scop umplerea partilor distruse ale parului, refacerea structurii naturale si hidratarii completea firului de par. Prin urmare, formula include componente active:


9. Se aplica preparatul cu N.3 care ajuta si la dezlipirea genutelor de brigudiu.

Componete Lash Botox:
·        Hydrolezed Keratin - această moleculă este o proteină naturală din care 96% este formata din celule. Dimensiunea particulelor se lasă să pătrundă în structura părului, umple zonele deteriorate și ajuta la restabilirea  genelor din interior.

·        Citric acid – ajuta si la regenerarea rezervei corpului de vitamina E, un antioxidant puternic. Antioxidantii sunt soldatii organismului, cei ce protejeaza celulele de la degradare. Are un efect benefic asupra iminitatii, ajuta organismul sa lute cu bacteriile si virusii.

·        Argania spinosa – este cunoscuta datorita proprietatilor sale antioxidante si continutului bogat de vitamina E, acizi grasi nesaturati ( omega 3, omega 9 si omega 6). Datorita acestor componenti esentiali uleiul de argan asigura surse esentiale pentru mentinerea sanatatii si frumusetii.

·        Colagen – este o proteina a tesutului conjuctij  dn organism, intalnita intr-o calitate destul de mare atat in tot corpul uman, cat si al animalelor. Molecula de colagen are multe forme diferite si variante.

·        Hyaluronic acid – (HA) este o proteina care apare in mod natural in intreg corpul uman, concentrat in valvele inimii si ochi , fiind o componenta cheie a cartilajului . De aceea este foarte bine acceptat de catre organism avand un efect benefic asupra cearcanelor, riduri.
Comentarii