De sărbători, alege un cadou inedit: gift card-urile cu lecții de dans la Arthur Murray

Echipa Arthur Murray București a pregătit pentru această perioadă de sărbători, o idee de cadou inedită, potrivită atât pentru doamne, cât și pentru domni. Gift card-urile cu lecții de dans la studioul Arthur Murray sunt un cadou special, prin intermediul căruia magia dansului poate fi dăruită celor dragi.
Gift card-urile Arthur Murray conțin lecții private de dans, lecții de grup și acces la petrecerile tematice în studioul Arthur Murray București din Str. Nicolae Caranfil nr. 87.  Acest cadou este unul original, care va fi apreciat atât de către doamne, cât și de domni, care pot veni alături de partener, dar și individual.
Este cunoscut faptul că dansul aduce o mulțime de beneficii în viața noastră, atât asupra sănătății fizice, cât și emoționale. Dansul nu este un simplu cadou, este călătorie către o viață mai relaxată, plină de zâmbete și bună dispoziție. Prin gift card-urile Arthur Murray sunt dăruite, de fapt, toate beneficiile dansului” declară Cristina Ardelean, Administrator Arthur Murray România.
Design-ul gift card-urilor Arthur Murray este unul premium, elegant, specific conceptului și spațiului Arthur Murray. Gift card-urile sunt potrivite atât pentru cadouri personale, cât și pentru cele corporate, pentru colaboratori sau parteneri de afaceri. Cele două nuanțe de albastru regal și roșu bordeaux sunt special atribuite doamnilor energici și doamnelor rafinate. Gift-card-urile Arthur Murray sunt un cadou sofisticat, care oferă o întreagă călătorie unde poți experimenta învățarea dansurilor de societate, socializare, relaxare și eliminarea stresului.
Din ce în ce mai des, studenții actuali ai studioului, care și-au însușit deja o parte din secretele dansului și au simțit pe pielea lor beneficiile acestuia doresc să transmită mai departe pasiunea lor pentru dans și să împărtășească această experiență cu cei apropiați. De aceea, aceștia consideră gift card-urile un cadou inedit, atât pentru persoanele apropiate, cât și pentru partenerii sau colaboratorii de la job. Dansul este considerat un cadou care cu siguranță va suprinde prin originalitate și va fi apreciat de cei care îl primesc. În Statele Unite, în studiourile Arthur Murray gift card-urile sunt un cadou foarte popular –studenții studiourilor de peste ocean dăruiesc în medie un gift card cu lecții de dans în fiecare sezon de sărbători” adaugă Cristina Ardelean.
Despre Arthur Murray
A doua cea mai veche franciză din Statele Unite, brandul Arthur Murray este renumit în întreaga lume și este cea mai extinsă rețea de școli de dans de societate, cu peste 280 de studiouri deschise în 24 de țări.
Primul studio Arthur Murray din România este deschis din aprilie 2014 la et. 2 al clădirii din str. Nicolae Caramfil nr. 87.
Istoria studiourilor de dans Arthur Murray a început în 1912, datorită lui Arthur Murray, un simbol American al succesului în antreprenoriat și al dansului de societate.
Mai multe informatii: Anca Popa | 0724 202 474 |

Comentarii