InnocenS Concept Store. De la evoluția modei la revoluția stilului



InnocenS Concept Store si-a deschide ușile pentru iubitorii de urban fashion și autenticitate. Calea Dorobanți 132 a devenit, astfel, mai mult decât adresa unui magazin cu haine de nișă, s-a transformat în epicentrul unui stil de viață sub zodie citadină.






Special create pentru cei care cred în puterea esteticului, a simplității în design și a complexității texturilor, piesele vestimentare semnate InnocenS redefinesc influențele urban industriale prin conceptul de „underground luxury”. Sub forma unei galerii de experiențe, noul spațiu propune un traseu imaginar al transformării, în care toate simțurile sunt activate. De la vizual la olfactiv, de la tactil la auditiv, alegerea unui obiect de îmbrăcăminte presupune asumarea și afirmarea propriei identități. Autocunoaștere. Exprimare. A fi.



Departe de a se prezenta sub forma unui simplu eveniment, lansarea InnocenS Concept Store marchează un moment important pe piața autohtonă: acela în care moda trece de la evoluție la revoluție. În care trendurile își pierd argumentele în fața stilului personal, în care hainele îmbracă personalități, nu corpuri. Realizate manual, cu o incredibilă atenție pentru detalii, cusături și tăieturi curajoase, suprapuneri de materiale ce cuceresc retina privitorului, obiectele vestimentare Innocens sunt manifestul iubirii pentru libertate, originalitate și Frumos. Inocența simțirii.



Pentru ca experiența să fie completă, în seara de 28 noiembrie, vedete și personalități au fost cele care au dat sens  dress code-ului „prea demonic pentru a te înălța și prea angelic pentru a coborî” purtând creațiile InnocenS la evenimentul de lansare. Acesta este susținut de: Jagermeister, Evian, IQOS, Luxury, High Living, In stilul meu, Social Agenda.













Comentarii

Postări populare