Jupiter Coffee Shop – O constelație de arome, o galaxie de emoții pentru iubitorii de cafea și nu numai

Jupiter Coffee Shop s-a născut din dorința de a recrea atmosfera din orice living, din orice casă într-un loc retras, intim, înconjurat de copaci și departe de agitația din centrul orașului. Aici poți lucra liniștit remote înconjurat de elemente de decor minimaliste sau poți visa că ești la bordul unui yaht de lux când cobori un pic câteva trepte din lemn care recreează atmosfera de pe puntea unei ambarcațiuni.

Recent cafeneaua a fost descoperită de mai mulți bloggeri, vloggeri și alți creatori de conținut precum Roxana Condurache, Ioana Visanescu, Lucia

Faur, într-un eveniment de networking and chill susținut de Bottega Gold, un brand premium de prosecco din Italia și totul a fost asezonat cu cele mai intense arome de cafea 100% arabica blend cu origini din cele mai exotice țări oferite de Food of Bucharest.

‘”Conceptul Jupiter este simplu, chic şi frumos. Ne-am propus ca în jurul cafelei noastre de specialitate să se formeze o emoţie. Obişnuiam să fiu client al cafenelei şi de fiecare dată când veneam găseam aici o figură prietenoasă sau o atmosfera relaxantă. Aceste trăiri m-au făcut să revin în mod constant iar după puţin timp mă simţeam ca acasă. Motivul preluării acestei cafenele a fost strict emoţional, vreau să transmit tuturor oaspeţilor acest sentiment de comunitate, apartenenţă pe care eu l-am descoperit aici şi toate în jurul unei cafele delicioase sau a unui pahar cu prosecco într-o dupa-amiază târzie.””, ne-a povestit Renata Panait, client al cafenelei, in prezent si proprietar.

Jupiter Coffee Shop funcționează după un program ușor atipic, găsești aici deschis în fiecare zi de la ora 9 dimineața până în jur de ora 19. Sub sloganul - ,,Fiecare cafea ascunde o poveste” vă provocăm să testați băuturile noastre pe bază de cafea, iar dacă ne treceți pragul vă așteptăm chiar si cu o extra colecție aparte de cocktail-uri by Signature pe bază de prosecco, gin, vodka, Martini sau cel mai fin single malt. Parteneri: BOTTEGA GOLD, Food of Bucharest

Comentarii

Postări populare