IOLA Center aduce în Bacău cel mai eficient dispozitiv de radiofrecvență pentru remodelare corporală

Bacău, iulie 2022: Clinica de recuperare medicală IOLA Center, una dintre cele mai performante din țară în domeniu, continuă dezvoltarea portofoliului de servicii wellness lansat în luna martie cu NuEra® Tight, echipament de înaltă tehnologie destinat procedurilor corporale complet personalizate. Celulita, grăsimea localizată și ridurile sunt principalele probleme pe care NuEra® Tight le tratează.

Aflată într-o continuă căutare de echipamente de înaltă performanță pentru a veni în sprijinul nevoilor pacienților IOLA Center, fondatoarea clinicii, Ioana Berza, a descoperit NuEra® Tight, cel mai performant și mai eficient echipament de remodelare corporală. Acesta poate desfășura simultan, în aceeași ședință, mai multe protocoale de tratament grație celor trei tehnologii inovatoare și posibilității de a alege între cinci radiofrecvențe, în funcție de adâncimea fiecărui tip de țesut tratat.

Acest tratament non-invaziv, 100% sigur pentru sănătate, care poate fi efectuat în orice anotimp, fără a fi necesară o perioadă de recuperare, vine cu rezultate spectaculoase pentru o gamă largă de probleme corporale: grăsime (depuneri localizate de țesut adipos), celulită (apoasă, adipoasă sau fibroasă), riduri, piele lăsată, încrețită sau întărită, fără elasticitate, aspect îmbătrânit al musculaturii.

Comentarii

Postări populare