Descoperă brandul pur organic cu care obții blondul dorit fără decolorare!

Unul dintre cele mai populare branduri organice în toată Europa a fost relansat de curând și la noi. Despre formulele îmbunătățite ale produselor care fac minuni pentru păr & scalp, ne vorbește traynerul expert-colorimetrist & hairstylist Nicoleta Chertif în cadrul salonului Soniko… Insight este o linie concepută pe înțelepciunea antică a fito-extractelor și fito-uleiurilor și alegerea etica de a lucra cu ingrediente organice. Natura, într-un context urban, este sursa noastră de inspirație. Produsele Insight sunt nutritive, bogate în ingrediente active de protecție și în același timp esențiale în dezvoltarea unor formule foarte bune și eficiente. “Formulele inovatoare care protejează sănătatea și strălucirea părului prin selecția riguroasă a materiilor prime, garantează în același timp obținerea unor rezultate cu un grad ridicat de profesionalism. Misiunea Insight este eco-durabilă, atât ecologic cât și social. Bazată pe formule eco prietenoase și extrem de eficiente, gama Insight oferă maxim de calitate la prețuri foarte accesibile. Cum ar fi dacă ți-aș spune că vopseaua INcolor Hydra-Color de la Insight te va ajuta să ai culoarea dorită și în același timp o restructurare perfectă a părului? Datorită fitocheratinei vegetale, a unui amestec atent ales de esteri de origine naturală reușește să mențină apa în interiorul firului de păr, cu o acțiune emolientă intense.”, spune Nicoleta Chertif.
1. Care sunt principalele atuuri ale acestor produse organice, ce au ele special? Nicoleta Chertif: Principalele valori ale acestor produse sunt: • ECO-DURABILITATEA Eco-durabilitatea, nu numai la nivel de mediu, ci și la nivel social. Misiunea lui INSIGHT este să fie la îndemâna tuturor, oferind formule ecologice blânde, dar eficiente: simplu, dar, calitate profesională la prețuri accesibile. • NATURA URBANĂ Aducerea beneficiilor naturii într-un context urban: acesta este scopul INSIGHT. Acesta este motivul pentru care laboratorul nostru de cercetare și dezvoltare a creat produse care combină înțelepciunea străveche a extractelor fito și uleiurilor fito și alegerea etică de a lucra cu ingrediente organice. • SIMPLICITATE + EFICACITATE Puritatea formulelor pentru o alegere sănătoasă: produsele INSIGHT sunt performante, bogate în ingrediente active care sunt simple, dar protectoare în același timp. Formule inovatoare, neconvenționale, care se concentrează pe menținerea părului sănătos datorită unei selecții riguroase de materii prime, garantând în același timp o coafare eficientă, impecabilă și o abordare extrem de profesională.
2. Cât de ofertantă este gama marca Insight? Ce categorii de produse cuprinde? (Extrem de popular este parfumul de păr. În ce variante există?) Nicoleta Chertif: Ca și categorii de produse, gama Insight este bine conturată. Ca orice gamă, Insight dispune de categoriile de: îngrijire a părului, tratamente, styling, categoria pentru produsele de corp. Pe lângă aceste categorii, mai avem și categoria de produse tehnice Intech, colorare și decolorare și cea post-tratamente tehnice - Post Chemistry, aceste categorii de produse fiind disponibile numai profesioniștilor. - Cel mai popular produs, este întradevăr, parfumul de păr. Acesta vine în sticluțe de 50 de mililitri, sub forma unui spray 100% natural, unisex, împărțit în două arome distincte și perfect pentru utilizarea pe tot corpul, părului și țesăturilor. Breezy Afternoon / După-amiază răcoroasă – acest parfum are mirosul unei după-amiezi calde într-o livadă de pe Marea Mediterană, în timp ce o briză crocantă suflă dinspre mare. Notele de vârf proaspete, fructate fac loc unei inimi de ylang-ylang și trandafir, pe o bază moale de lemn de cedru și vanilie. Memory Of A Scent / Amintirea unui miros – acesta are o aromă luminoasă și moale, ca o cascadă de flori albe minuscule încălzite la soare. Notele picante de deschidere ascund o inimă aurie de scorțișoară și portocală, care dezvăluie o bază cremoasă de vanilie și paciuli. 3. Care sunt cele mai populare servicii ale salonului Soniko în prezent? Nicoleta Chertif: Toate serviciile ce țin de îngrijirea și colorarea părului, vârf de lance fiind, categoric, obținerea blondului dorit fără decolorare, direct din vopsea! Acest serviciu este top grație unicității sale, deoarece multe cliente își doresc deschiderea culorii fără prejudicii pentru sănătatea firului de păr și a scalpului. 4. Să vorbim și despre trenduri! Ce e definitoriu astăzi în materie de frumusețe și cât vă raportați la noile tendințe impuse de piața de consum? Nicoleta Chertif: Când vine vorba de tendințe noi în departamentul pentru păr, noi încercăm să ne ridicăm la așteptarile clienților noștri, iar de cele mai multe ori reușim acest lucru. Misiunea noastră este de a le oferi clienților noștri coafura și culoarea pe care și-o doresc sau se pot lăsa pe mâna specialiștilor și să încerce look-uri și culori trendy și unice. 5. Ce oferte speciale aveți pentru cel mai hot sezon din an – vara? Nicoleta Chertif: Soarele mai puțin prietenos vara, afectează nu doar pielea, ci și structura firului. De aceea venim în întâmpinarea clienților cu Rebuilding, tratamentul de reconstrucție capilară cu acid hyaluronic și ceramide, care poate fi făcut într-o sesiune de 4 – 6 ședințe, pentru rezultate spectaculoase. Mai multe detalii pe www.organicbeauty.ro

Comentarii

Postări populare