Happy Hours Salon, 15 ani de frumusete la cele mai inalte standarde






Feminitatea se accentueaza prin ingrijire, iar o femeie frumoasa se distinge prin serviciile de infrumusetare pe care le alege. Salon Happy Hours este unul dintre cele mai mari si moderne saloane de infrumusetare din zona Berceni. Mereu la curent cu noile tendinte si servicii de exceptie.



Vineri, 19 septembrie, Salon Happy Hours a implinit 15 ani de la infiintare. 15 ani in care s-a dedicat exclusiv frumusetii si feminitatii. Echipa Happy Hours este una formata din specialisti si profesionisti care isi dezvolta incontinuu abilitatile, astfel incat sa ofere cele mai bune servicii clientilor.






La petrecerea fastuoasa, care a marcat cei 15 ani de activitate, au participat invitati de exceptie. Vedeta serii a fost creatoarea de moda Sonia Trifan, care a ales tratamentul de hidratare intensa Happy Hours, realizat cu masca LED, celebra printre vedetele de la Hollywood. Aceasta masca are numeroase beneficii pentru ten si este cea mai moderna tehnica de tratament pentru tenul deshidratat, cel cu probleme, in special cel acneic. Intrebata cum reusete sa se mentina tanara si frumoasa, Sonia Trifan ne-a explicat cata importanta acorda ingrijirii: „Chiar daca nu sunt atat de dese pe cat mi-as dori, vizitele la saloanele si clinicile de infrumusetare sunt o regula. Nu trece luna sa nu ma pun la curent cu ceea ce este nou in materie de infrumusetare si ingrijire corporala si faciala. La Happy Hours ajung cel putin de doua ori pe luna pentru tratamentul miraculos de hidratare intensa a parului. Blondul este foarte dificil, iar parul decolorat necesita cea mai delicata ingriire. Pe langa tratmentele non-invazive la care recurg pentru hidratarea tenului si tratarea imperfectiunilor pielii la salon, vreau sa-i multumesc si medicului meu estetician, Dr. Rachad, la a carei clinica ajung o data sau cel mult de doua ori pe an, pentru autorul pretios pe care mi-l ofera in lupta cu timpul. Consider ca orice femeie merita sa se simta bine in pielea ei cat mai multi ani posibil, grija pentru aspectul fizic fiind de ceva timp o necesitate, nu un simplu moft. Pana la urma este vorba despre respectul de sine, iar noi, romancele, suntem atat de norocoase pentru ca suntem frumoase, dar avem si specialisti trainuiti sa ne conserve frumusetea”, ne-a declarat cu dezinvoltura celebra designerita. Pe Sonia Trifan o puteti intalni atat la saloanele/clinicile de infrumusetare, cat si la showroom-ul ei unde, impreuna cu sotul ei - Andrei Neagoe, fotbalist la Steua - expune creatiile proprii  rochii de seara si costume barbatesti.
Printre invitatii Salonului Happy Hours s-a aflat si Ana Maria Cazan, "Cea mai frumoasa fata de la Exatlon". Cu aceasta ocazie ea a ales serviciile de exceptie de la Happy Hours Salon.





O noua surpriza pentru clientele Salonului Happy Hours

Odata cu implinirea a 15 ani de activitate, Salon Happy Hours a lansat si un nou serviciu: epilarea definitiva cu laser.
Despre Salon Happy Hours
Inca din 2005, oferim frumusete alaturi de o echipa devotata si dornica de noi provocari stilistice. In spatele conceptului Happy Hours se afla secretul frumusetii: FERICIREA. Regaseste-te in salonul nostru pentru cateva ore! Pentru orele tale de relaxare, frumusete, fericire.






Comentarii

Postări populare